De nieuwe Abarth, een eerbetoon aan de racegeschiedenis

16 februari 2024|

Abarth, het legendarische automerk dat synoniem staat voor prestaties en passie, heeft de handen ineengeslagen met Stellantis Motorsport, een onbetwiste autoriteit op het gebied van race-innovatie en technologische vooruitgang. Samen hebben ze een ambitieus doel voor ogen: het creëren van de krachtigste Abarth ooit, die niet alleen de harten van autoliefhebbers zal veroveren, maar ook een nieuwe standaard zal zetten voor elektrische voertuigen.

Een eerste blik op de gloednieuwe volledig elektrische Jeep Wagoneer S

31 januari 2024|

De allereerste moderne SUV in de branche – de iconische Jeep Wagoneer uit 1963 – stond bekend om zijn luxueuze interieur, hoogwaardige materialen en premium afwerking. Vandaag deelt het Jeep-merk meer details over zijn eerste wereldwijde volledig elektrische SUV en biedt een eerste blik op het interieur van de geheel nieuwe Jeep Wagoneer S.

De elektrische Alfa Romeo Giulia innovatiever, krachtiger en een gigantische actieradius

23 januari 2024|

In een wereld die gedomineerd wordt door SUV's, houdt Alfa Romeo vast aan de charme van de traditionele sedan. Het Italiaanse automerk heeft aangekondigd dat het vanaf 2025 alleen nog volledig elektrische modellen zal aanbieden in Europa, en daarbij zit ook een compacte elektrische SUV in de pijplijn. Maar te midden van het SUV-geweld blijft Alfa Romeo CEO Jean-Philippe Imparato vastberaden om het belang van de sedan, met name de geliefde Giulia, te benadrukken.

De BPM-afschaffing komt eraan! Wat verandert er en wat kun je NU al doen?

12 januari 2024|

In Nederland zijn autobezitters bekend met de belasting van personenauto's en motorrijwielen, beter bekend als bpm. Deze belasting wordt geheven bij de registratie van een auto uit het buitenland. Echter, er staan veranderingen op til die een impact zullen hebben op hoe we belasting op auto's ervaren en welke keuzes autobezitters nu kunnen maken voor een voordelige toekomst. Wat kun je nu al doen en wat betekent dat eigenlijk?

Kien Tour 2023

13 oktober 2023|

De Kien Tour 2023 was een perfecte mix van adembenemende landschappen, culinaire hoogstandjes en de sensatie van het rijden op prachtige autowegen in onze Alfa Romeo’s. Het was een reis vol herinneringen en een viering van alles wat Italië te bieden heeft.