Aiways U5

De meest ruime, complete en 100% elektrische SUV in z’n klasse!

Aiways U5

De meest ruime, complete en 100% elektrische SUV in z’n klasse!

Aiways U5

De eerste productieauto van het bedrijf is de U5, een compacte SUV die in 2019 werd gelanceerd.

De U5 is gebouwd op het MAS-platform (More Adaptable Structure), een modulair platform dat eenvoudige aanpassing en integratie van nieuwe technologieën mogelijk maakt. De U5 beschikt over een reeks geavanceerde functies, waaronder een groot touchscreen, geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) en een geavanceerd batterijbeheersysteem dat het bereik en de prestaties van de auto optimaliseert.

Nu verkrijgbaar bij Kien

De Aiways U5 is standaard van alle gemakken voorzien. Je kunt uiterst comfortabel genieten van je grootse entree: het elegante maar dynamische ontwerp wekt een indruk die even esthetisch als tijdloos is. Zowel het interieur als exterieur maken indruk met een minimalistische vormentaal en hoogwaardige materialen.

Aiways U5 aerodynamica

Aerodynamica

4,68 m lang, 1,87 m breed, 1,7 m hoog. Dit vijfdeursmodel maakt niet alleen indruk met zijn omvang en gestroomlijnde silhouet, maar ook met esthetische details zoals verlaagde deurgrepen en luchtgeleidende spoiler.

Zo heeft de U5 een betere aerodynamica. De laadaansluiting onder de linker koplamp is gemakkelijk toegankelijk en uit het zicht verwerkt.

LED lampen

De koplampen en achterlichten zelf zijn ook blikvangers. Met de L-vormige LED-koplamp en de over de hele achterkant geïntegreerde LED-achterlichten. Met hun unieke gelaagde ontwerp passen ze perfect in de vorm van het voertuig.

In de spotlight: licht

Aiways U5 licht
Aiways U5 licht

Lichtmetalen velgen

In de standaardversie maken 17-inch lichtmetalen velgen contact met de weg, in de PRIME-variant tweekleurige 19-inch lichtmetalen velgen met optimale bandenaërodynamica.

Autodak en reling

Dankzij de geïntegreerde dakrails kan je tot 75 kg extra bagage vervoeren. Het dak is verkrijgbaar in zwart of passend bij de gekozen kleur. Bovendien zorgen dubbele dakspoilers voor een optimale aerodynamica. En voor een gestroomlijnde look natuurlijk.

Aiways U5 dak en railing

Kies jouw uitvoering

Aiways U5 Prime

Prime

 • Prestaties: 150 kW / 204 PS
 • Maximaal koppel: 310 Nm
 • 0-100 km/h: 7,8 s
 • Gewicht: 1770 kg
 • Bereik: 400 km
 • Snelle oplaadtijd: 35 min*
 • Batterij capaciteit: 63 kWh
Aiways U5 Prime

Xcite

 • Prestaties: 150 kW / 204 PS
 • Maximaal koppel: 310 Nm
 • 0-100 km/h: 7,5 s
 • Gewicht: 1720 kg
 • Bereik: 410 km
 • Snelle oplaadtijd: 35 min*
 • Batterij capaciteit: 63 kWh

* van 20% tot 80% bij laadstations met hoog vermogen (DC-laden)

Onze nieuwste exemplaren…

Nog meer Aiways…

Aiways U6

U6

Een proefrit en/of offerte?

Een proefrit en/of offerte?

Een Aiways U5 ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Persoonlijke gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Wil je eerst proefrijden?

  Welke dag zou je willen rijden?

  Welke tijd komt je het beste uit?