4C Spider

Sta jij open voor nieuwe emoties?

4C Spider

Sta jij open voor nieuwe emoties?

Alfa Romeo 4C Spider

Waneer je de Alfa Romeo 4C Spider voor het eerst ziet maakt je autohart een klein sprongetje. Het ontwerp is een prachtig meesterwerk van mooie lijnen en een efficiënte vorm. Gemaakt om autoliefhebbers de supercar van hun dromen te geven. Zowel op de weg als op circuit staat de bestuurder centraal voor optimaal genot.

Een droom voor elke autoliefhebber…

Dodge RAM 1500 High tec en nieuw infotainment

Een legendarische krachtbron

De legendarische 1.750 TBi is in het midden van de 4C Spider geplaatst voor een optimale en geavanceerde gewichtsbalans en stabiel weggedrag. Dankzij het lage gewicht van slechts 940kg sprint je met de 240pk sterke machine naar 100km/h in 4.5 tellen. Als je die snelheid dan hebt bereikt, zorgen de speciale Brembo remmen ervoor dat je binnen 36 meter tot stilstand bent gekomen.

Snelle Respons

Als een auto topprestaties moet leveren is een snelle response meer dan een vereiste. De TCT versnellingsbak met dubbele droge koppeling zorgt ervoor dat het schakelen in een fractie van een seconden gebeurt. Bovendien voel je de g-krachten als je wegrijdt met Launc Control.

Dodge RAM 1500 Limited, Longhorn, Rebel of Laramie

Overige modellen

Alfa Romeo Giulia

Giulia

Alfa Romeo Stelvio

Stelvio

Alfa Romeo Tonale

Tonale

Een proefrit en/of offerte?

Een proefrit
en/of offerte?

Een Alfa Romeo 4C Spider ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Inschrijfformulier Kien Tour 2024

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  2e bijrijder (optioneel)

  Vul de gegevens van de bijrijder in indien van toepassing.

  Auto

  Aanvullende vragen

  Met hoeveel personen wenst u deel te nemen? (De minimale leeftijd voor deelname, is 16+)

  Heeft u nog specifieke dieetwensen?

  NeeJa, namelijk:

  Wil je vooraf in de groeps-Whatsapp worden uitgenodigd om zodoende alvast contact te hebben met andere deelnemers?

  Ja