Pagina: Giulietta
Pagina: Giulietta
Pagina: Giulietta
Pagina: Giulietta
Pagina: Giulietta
Pagina: Giulietta

Alfa Romeo Giulietta

Italian Craftwork

Vanaf
€ 30.242
Full Operational lease
€ 549,- p/m*
Interesse?
Proefrit maken?

Alfa Romeo Giulietta

Italian Craftwork

Vanaf
€ 30.242
Full operational lease
€ 549,- p/m*
Interesse?
Proefrit maken?
Offerte?
Configurator
Proefrit?
Brochure
Proefrit?
Brochure

Alfa Romeo Giulietta

De Alfa Romeo Giulietta is speciaal voor jou ontwikkeld en zorgt wederom voor een unieke rijbeleving. Het sportieve karakter en de tijdloze elegante belijning vormen de basis voor de ultieme ervaring, zoals alleen Alfa Romeo die kan bieden. Alle elementen zijn ontworpen om bij te dragen aan de perfecte balans tussen kracht en souplesse onder alle rij-omstandigheden.

De nieuwe grille, het legendarische “Scudetto” eist als vanouds de hoofdrol op. In combinatie met de vernieuwde voor- en achterbumper geeft deze de Giulietta een nog krachtiger uiterlijk mee. Ze heeft zichzelf daarmee opnieuw verbeterd.

Kies jouw uitvoering

Alfa Romeo Giulietta Sprint

Sprint

 • Uconnect 6,5” navigatie
 • 18” lichtmetalen velgen
 • Stoelbekleding in stof / alcantara met rode stiksels
 • Cruise control
 • Dual-zone automatische airconditioning
Configureer jouw eigen Alfa Romeo Giulietta
Alfa Romeo Giulietta Bestuurder staat centraal

De bestuurder staat centraal

Niet alleen de sportieve exterieurdetails, maar ook de nieuwe comfortvoorzieningen aan boord van de Giulietta zorgen voor een nog betere en unieke rijbeleving.

In het interieur vallen direct de nieuwe sierranden rondom het dashboard en middenconsole op. In combinatie met de nieuwe bekleding, ademt de omgeving nog meer sportiviteit en klasse uit. Het typische Alfa Romeo-karakter ontstaat niet alleen door die exclusieve details, maar ook door het verfijnde samenspel van de vormen en gebruikte materialen.

Uconnect

Het Uconnect radio-multimediaplatform biedt infotainment op hoog niveau aan boord  van je Alfa Romeo Giulietta. Met Uconnect Live Services is het zelfs mogelijk om permanent in verbinding te staan met de buitenwereld. Door de BlueTooth koppeling met je smartphone kun je op elk moment genieten van jouw favoriete muziek en berichten op social media lezen en/of liken.

Alles is makkelijk via de bedieningsknoppen op uw stuurwiel of het full color touchscreen te bedienen. Met het optionele Bose® HiFi Sound System van 500 watt, zijn alle inzittenden tevens ten alle tijde verzekerd van sublieme geluidskwaliteit!

Alfa Romeo Giulietta Uconnect
Alfa Romeo Giulietta Technologie

Technologie

De Alfa Romeo Giulia is niet alleen onder de motorkap voorzien van vooruitstrevende technologie. Ook in het interieur komt dit naar voren. Via het Rotary Pad op de middenconsole kunt u het infotainment systeem eenvoudig bedienen. Op een 8,8 ­inch scherm worden de prestaties van de Giulia en het nieuwe 3D-navigatiesysteem in High Definition weergegeven.

Muziekliefhebbers kunnen via het optionele Harman Kardon TM Sound Theatre-systeem en de 900 watt versterker en 14 speakers genieten van hun favoriete muziek.

Overige modellen

Alfa Romeo Giulia

Giulia

Alfa Romeo Stelvio

Stelvio

Alfa Romeo Tonale

Tonale

Een proefrit
en/of offerte?

Een proefrit
en/of offerte?

Een Alfa Romeo ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Persoonlijke gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Wil je eerst proefrijden?

  Welke dag zou je willen rijden?
  Welke tijd komt je het beste uit?

  Arnhem

  Nijmegen

  FAQ

  Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

  Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

  Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

  Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

  Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

  Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

  Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

  Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

  • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
  • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
  • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

  Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
  • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

  Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

  Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.