Pagina: Tonale
Pagina: Tonale
Pagina: Tonale
Pagina: Tonale
Pagina: Tonale
Pagina: Tonale

Alfa Romeo Tonale

Car of the Year 2021

In de showroom
2021
Car of the year!
2021
Interesse?
Proefrit maken?

Alfa Romeo Tonale

Car of the Year 2021

In de showroom
eind 2021
Car of the Year!
2021
Interesse?
Proefrit maken?
Offerte aanvragen?
Proefrit?

Alfa Romeo Tonale

Op dit moment is Alfa Romeo erg druk met het klaar maken van de nieuwste telg de Tonale. Daardoor worden er meer gegevens naar de buitenwereld gelekt dan gewenst. Dat is alleen maar beter voor ons.

Onderstaand vind je de laatste updates van de Alfa Romeo Tonale.

Alfa Romeo Tonale Car of the Year

Car of the year 2021

Update: 12 januari 2021

Later 2021 komt wordt hij pas officieel geïntroduceerd maar de Alfa Romeo Tonale valt nu al in de prijzen. De nieuwe SUV van Alfa Romeo heeft namelijk de Reader Award gewonnen bij het Engelse tijdschrift What car? Car of the Year Awards 2021. Dit is het de enige prijs die je als automerk kan ontvangen waarin de uitslag wordt bepaald door de lezers zelf.

Een grotere eer bestaat eigenlijk niet …

Ook als Mild Hybrid en Plug-In Hybrid

Update: 28 oktober 2019

De basismotor van de Tonale kennen we van de Jeep Renegade en Fiat 500X: een 1.3 Firefly viercilinder met zo’n 150 pk. Er worden verschillende motoren leverbaar met al dan niet een Mild Hybrid of Plug-in Hybrid. Naast de 1.3 T4 motor komt er een 2.0 motor die we kennen van de Giulia en Stelvio.  Deze motoren leveren waarschijnlijk zo’n 180 tot 350 pk. Er komt natuurlijk ook een diesel beschikbaar met mogelijk een 2.0 MultiJet met of zonder Mild Hybrid krachtbron.

Alfa Romeo Tonale Mild Hybrid
Alfa Romeo Tonale The he is

There he is …

Update: 9 oktober 2019

De Alfa Romeo Tonale: de eerste middelgrote cross-over van Alfa Romeo.

Via Instagram zijn er enkele foto’s gelekt en wat is hij prachtig! De vormgeving van de Tonale is puur Alfa Romeo en wij kunnen niet wachten totdat ‘ie in Nederland is. Het is afwachten tot Alfa Romeo met meer informatie komt maar de eerste vooruitzichten zien er goed uit! De Tonale zal de grote broer en opvolger worden van de zeer geliefde Giulietta voorzien van de exclusieve FCA hybride technieken.

Het concept

Update: 5 maart 2019

Met de onthulling van de nieuwe Tonale conceptcar van een middelgrote cross-over op de Internationale autosalon van Genève 2019, betreedt Alfa Romeo de wereld van de elektrische auto. De Tonale is de eerste plug-in hybride en ook de eerste middelgrote cross-over van het merk.

Hij herschrijft de regels voor dit snelgroeiende segment met typische Alfa Romeo-kenmerken als Italiaanse stijl en ongeëvenaard rijplezier.

Alfa Romeo Tonale Concept

Overige modellen

Alfa Romeo Giulia

Giulia

Alfa Romeo Giulietta

Giulietta

Alfa Romeo Stelvio

Stelvio

Een proefrit
en/of offerte?

Een proefrit
en/of offerte?

Een Alfa Romeo ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Persoonlijke gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Wil je eerst proefrijden?

  Welke dag zou je willen rijden?
  Welke tijd komt je het beste uit?

  Arnhem

  Nijmegen

  FAQ

  Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

  Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

  Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

  Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

  Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

  Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

  Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

  Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

  • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
  • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
  • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

  Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
  • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

  Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

  Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.