Home/Merken/Dodge/Onderhoud/Accessories & onderdelen
Pagina: Accessories & onderdelen
Pagina: Accessories & onderdelen
Pagina: Accessories & onderdelen
Pagina: Accessories & onderdelen
Pagina: Accessories & onderdelen
Pagina: Accessories & onderdelen

Accessories & onderdelen

Kien Service Onderdelen

Op zoek naar een nieuw onderdeel?

Op zoek naar het juiste onderdeel voor je Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep of Dodge?

De Parts Experts van Kien helpen je graag verder. Bij Kien kun je terecht voor alle officiële onderdelen uit de officiële MOPAR-serie.

We staan je tevens graag bij met technische ondersteuning.

24/7 onderdelen bestellen

Onderdelen bestel je via de website partslink24.com of per e-mail via onderdelen@kien.nl. Na de aanvraag nemen wij je bestelling direct in behandeling. Wanneer je nog aanvullende vragen hebt, neem je contact op via telefoonnummer: 026 – 369 00 09. De Parts Experts zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Ophalen kan altijd, maar we leveren ook aan huis

Kien heeft meerdere vestigingen. Echter, indien je een onderdeel wenst op te halen, dan is onze vestiging in Velp de aangewezen locatie. Hier zijn namelijk de meeste onderdelen voorradig én hier tref je onze Parts Experts. Zij beantwoorden direct al je vragen.

Aan de hand van onderstaand kaartje kun je zien wanneer je het bestelde onderdeel ontvangt, nadat het bij ons is binnengekomen. Buiten dit gebied bezorgen we uiteraard ook, maar dan geldt een ander bezorgmoment. De bezorgkosten binnen het aangegeven gebied zijn €6,75 per bestelling. Bestellingen vanaf €150,- (netto excl. btw) worden kosteloos bij je thuis gebracht.

Kien Service Onderdelen kaart
Kien Service Onderdelen kaart

Kien Parts voor bedrijven

Speciaal voor zakelijke relaties biedt Kien onderdelen aan via Partslink24. Dit platform biedt je:

 • het complete en actuele gegevensbestand van originele onderdelen
 • een uniform gebruikersinterface voor eenvoudige bediening in alle catalogi
 • eenduidige onderdelenidentificatie door het zoeken op chassisnummer
 • de weergave van de landspecifieke vrijblijvende adviesprijzen en van de persoonlijke inkoopprijzen bij uw dealer
 • de mogelijkheid tot voorraadcontrole bij de dealer
 • de elektronische opslag van alle bestellingen / aanvragen
 • 24-uurs online bestelmogelijkheid / 7 dagen per week

Stichting Gaandeweg

Stichting Gaandeweg

Stichting Gaandeweg is er voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Deze gezinnen bieden zij een vakantieweek aan. Hierdoor kunnen patiëntjes er samen met hun ouders, broertjes en/of zusjes tussenuit, om energie op te doen voor alles wat nog komen gaat.

Kien is met trots een vriend van dit goede doel en ook wij staan klaar om deze gezinnen te helpen waar het kan!

Stichting Gaandeweg is er voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Deze gezinnen bieden zij een vakantieweek aan. Hierdoor kunnen patiëntjes er samen met hun ouders, broertjes en/of zusjes tussenuit, om energie op te doen voor alles wat nog komen gaat.

Kien is met trots een vriend van dit goede doel en ook wij staan klaar om deze gezinnen te helpen waar het kan!

Ontdek Stichting Gaandeweg

Arnhem

Nijmegen

FAQ

Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

 • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
 • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
 • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
 • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

 • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
 • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
 • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
 • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
 • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.