Pagina: Fiorino
Pagina: Fiorino
Pagina: Fiorino
Pagina: Fiorino
Pagina: Fiorino
Pagina: Fiorino

Fiat Professional Fiorino

De ideale bedrijfswagen

Vanaf
€ 12.305
laadvolume tot
2,8 m3
Interesse?
Proefrit maken?

Fiat Professional Fiorino

De ideale bedrijfswagen

Vanaf
€ 12.305
laadvolume tot
2,8 m3
Interesse?
Proefrit maken?
Offerte?
Configurator
Proefrit?
Brochure
Proefrit?
Brochure?

Fiat Professional Fiorino: de ideale bedrijfswagen

De Fiat Fiorino is de ideale bedrijfswagen voor in de stad, mede dankzij zijn compacte buitenafmetingen (lengte 3.957mm en breedte 1.716mm).

Dankzij de regelmatige, bijna vierkante vorm is de laadruimte van de Fiorino verrassend ruim: 1523 mm lang, 1205 mm hoog en 1473 mm breed, met een vrije breedte tussen de wielkasten van 1046 mm.

Kies jouw uitvoering

Fiat Professional Fiorino Basis

Basis

 • Radiovoorbereiding met DAB
 • Handmatig bediende airconditioning
 • Schuifdeur rechts
 • Vast metalen tussenschot laadruimte
 • 6 sjorogen in laadruimte
Fiat Professional Fiorino SX

SX

 • Voorbumper gedeeltelijk in kleur
 • Luxe stoelbekleding
 • Touchscreen 7” Bluetooth® radio met navigatie
 • Parkeersensoren achterzijde
 • Cruise control
Fiat Professional Fiorino Adventure

Adventure

 • Aluminium carter beschermplaat
 • 2cm grotere bodemspeling
 • Dakrails in lengterichting
 • 15″ lichtmetalen velgen
 • Traction+ electronisch sperdifferentieel
Configureer jouw eigen Fiat Professional Fiorino
Fiat Professional Fiorino Laden in een handomdraai

Laden in een handomdraai

Bij de Fiat Fiorino is de toegang tot de laadruimte erg gemakkelijk gemaakt, dankzij 2 asymmetrische achterdeuren en de schuifdeur aan de zijkant.

De achterdeuren kunnen tot 180 graden geopend worden en bieden een doorgang van 1140×1060 mm. De schuifdeur aan de zijkant biedt een doorgang van 644×1040 mm en is eventueel leverbaar aan beide kanten van de Fiat Fiorino.

Hoog tillen is bij de Fiorino niet nodig. Met zijn laaddrempel van slechts 527 mm kunnen zelfs zware objecten gemakkelijk vervoerd worden.

Praktisch en efficiënt

Als bestuurder word je gescheiden van je lading door middel van een vast tussenschot. Standaard zit hier een ruit in, maar we kunnen bij Kien ook zorgen voor een geheel afgesloten tussenschot. De deuren van de laadruimte en de cabine kunnen onafhankelijk van elkaar afgesloten worden. Zo blijven je persoonlijke spullen veilig achter slot en grendel terwijl je aan het laden en lossen bent.

De Fiat Fiorino is voor ieder gebruiksdoel geschikt. Zo kan de Fiorino bijvoorbeeld worden aangepast voor gebruik als koeltransport, taxi en service auto.

Fiat Professional Fiorino Praktisch en efficiënt
Fiat Professional Fiorino Modern, dynamisch en functioneel

Modern, dynamisch en functioneel

De Fiorino heeft een nieuwe zilverkleurige grille, en voorbumper met hoog gemonteerde koplampen. Zo heb je perfect zicht, ook na zonsondergang, en een perfecte bescherming bij parkeerschades en dergelijken.

Het nieuwe stuurwiel is voorzien van audiobediening en het dashboard is voorzien van nieuwe wijzerplaten zodat zaken als je snelheid nog duidelijker zichtbaar zijn. Het is erg belangrijk om met een perfecte zitpositie te rijden. Daarom zijn de stoelen in de Fiorino zowel in hoogte als in lengte te verstellen.

Overige modellen

Fiat Professional Doblo

Fiat Professional Doblo

Fiat Professional Talento

Fiat Professional Talento

Fiat Professional Ducato

Fiat Professional Ducato

Fiat Professional E-Ducato

Fiat Professional E-Ducato

Een proefrit
en/of offerte?

Een proefrit
en/of offerte?

Een Fiat Professional ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Persoonlijke gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Wil je eerst proefrijden?

  Welke dag zou je willen rijden?
  Welke tijd komt je het beste uit?

  Arnhem

  Nijmegen

  FAQ

  Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

  Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

  Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

  Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

  Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

  Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

  Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

  Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

  • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
  • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
  • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

  Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
  • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

  Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

  Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.