Fiat Professional Fiorino

De ideale bedrijfswagen

Fiat Professional Fiorino

De ideale bedrijfswagen

Fiat Professional Fiorino: de ideale bedrijfswagen

De Fiat Fiorino is de ideale bedrijfswagen voor in de stad, mede dankzij zijn compacte buitenafmetingen (lengte 3.957mm en breedte 1.716mm).

Dankzij de regelmatige, bijna vierkante vorm is de laadruimte van de Fiorino verrassend ruim: 1523 mm lang, 1205 mm hoog en 1473 mm breed, met een vrije breedte tussen de wielkasten van 1046 mm.

Kies jouw uitvoering

Fiat Professional Fiorino Basis

Basis

 • Radiovoorbereiding met DAB
 • Handmatig bediende airconditioning
 • Schuifdeur rechts
 • Vast metalen tussenschot laadruimte
 • 6 sjorogen in laadruimte
Fiat Professional Fiorino SX

SX

 • Voorbumper gedeeltelijk in kleur
 • Luxe stoelbekleding
 • Touchscreen 7” Bluetooth® radio met navigatie
 • Parkeersensoren achterzijde
 • Cruise control
Fiat Professional Fiorino Adventure

Adventure

 • Aluminium carter beschermplaat
 • 2cm grotere bodemspeling
 • Dakrails in lengterichting
 • 15″ lichtmetalen velgen
 • Traction+ electronisch sperdifferentieel
Fiat Professional Fiorino Laden in een handomdraai

Laden in een handomdraai

Bij de Fiat Fiorino is de toegang tot de laadruimte erg gemakkelijk gemaakt, dankzij 2 asymmetrische achterdeuren en de schuifdeur aan de zijkant.

De achterdeuren kunnen tot 180 graden geopend worden en bieden een doorgang van 1140×1060 mm. De schuifdeur aan de zijkant biedt een doorgang van 644×1040 mm en is eventueel leverbaar aan beide kanten van de Fiat Fiorino.

Hoog tillen is bij de Fiorino niet nodig. Met zijn laaddrempel van slechts 527 mm kunnen zelfs zware objecten gemakkelijk vervoerd worden.

Praktisch en efficiënt

Als bestuurder word je gescheiden van je lading door middel van een vast tussenschot. Standaard zit hier een ruit in, maar we kunnen bij Kien ook zorgen voor een geheel afgesloten tussenschot. De deuren van de laadruimte en de cabine kunnen onafhankelijk van elkaar afgesloten worden. Zo blijven je persoonlijke spullen veilig achter slot en grendel terwijl je aan het laden en lossen bent.

De Fiat Fiorino is voor ieder gebruiksdoel geschikt. Zo kan de Fiorino bijvoorbeeld worden aangepast voor gebruik als koeltransport, taxi en service auto.

Fiat Professional Fiorino Praktisch en efficiënt
Fiat Professional Fiorino Modern, dynamisch en functioneel

Modern, dynamisch en functioneel

De Fiorino heeft een nieuwe zilverkleurige grille, en voorbumper met hoog gemonteerde koplampen. Zo heb je perfect zicht, ook na zonsondergang, en een perfecte bescherming bij parkeerschades en dergelijken.

Het nieuwe stuurwiel is voorzien van audiobediening en het dashboard is voorzien van nieuwe wijzerplaten zodat zaken als je snelheid nog duidelijker zichtbaar zijn. Het is erg belangrijk om met een perfecte zitpositie te rijden. Daarom zijn de stoelen in de Fiorino zowel in hoogte als in lengte te verstellen.

Overige modellen

Fiat Professional Doblo

Fiat Professional Doblo

Fiat Professional Scudo

Fiat Professional Scudo

Fiat Professional Ducato

Fiat Professional Ducato

Fiat Professional E-Ducato

Fiat Professional E-Ducato

Een proefrit en/of offerte?

Een proefrit en/of offerte?

Een Fiat Professional ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Persoonlijke gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Wil je eerst proefrijden?

  Welke dag zou je willen rijden?

  Welke tijd komt je het beste uit?