Al 25 jaar dé specialist in Jeep

Ervaar de ultieme vrijheid.

Specialist in Jeep

De ultieme vrijheid met een Jeep

Specialist in Jeep

In Nederland kent Jeep vier modellen: Renegade, Compass, Wrangler en de Grand Cherokee. Kien gaat, zoals je van ons gewend bent nog een stapje verder.

Wij verkopen namelijk ook de modellen die niet standaard voor de Nederlandse markt beschikbaar zijn, zoals de Gladiator, de Cherokee en de Grand Cherokee L. Dit zorgt ervoor dat er voor meerdere doelgroepen een Jeep bij Kien te vinden is. Van “off road” auto’s tot luxe bolides, van oud tot nieuw.


Ontdek de Jeep modellen

Jeep by Oger Gran Tourer

Jeep by OGER

Jeep Compass (4XE)

Compass

Jeep Grand Cherokee

Grand Cherokee

Jeep Renegade

Renegade

Jeep Wrangler

Wrangler

Jeep Gladiator

Gladiator

Onderhoud aan jouw Jeep

Is jouw Jeep aan onderhoud toe? Natuurlijk kom je dan ook naar Kien. Onze monteurs werken met passie aan jouw Jeep, ongeacht bouwjaar, model of motor.

Vanzelfsprekend zijn onze mensen officieel erkende Jeep specialisten. Het onderhoud bij Kien kent meerdere voordelen. Uiteraard hebben onze monteurs kennis van jouw Jeep, maar ook hebben wij een ruim assortiment aan originele onderdelen op voorraad. Wachttijden behoren hiermee tot het verleden. Tevens is er een ruime keuze aan “aftermarket upgrades“.

Jeep onderhoud

Een rijk verleden

Wereldwijd stond Jeep bekend als een volledig Amerikaans werkpaard, het sterkste 4 letterwoord op wielen. Toen de oorlog voorbij was, daalde de vraag naar een volledig werkpaard. Onder de leiding van Kaiser werd de focus van Jeep verlegd, namelijk naar universeel utilitarisme. Dit gebeurde rond 1955 en is tot op de dag van vandaag nog steeds zichtbaar in alle Jeep modellen.

Een Jeep die jou past

Elke Jeep heeft zijn eigen unieke kenmerken, maar één kenmerk bezitten ze allemaal. Namelijk het universele utilitarisme. Jeep is toegankelijk voor een breed publiek en bij Kien kijken we samen met jou naar een Jeep die bij jouw voorkeuren past.

Weet jij al welke Jeep jouw voorkeur heeft? Boek vrijblijvend een proefrit in één van onze modellen. Vanzelfsprekend helpen wij je graag verder in onze showroom. De koffie staat klaar.

Alfa Romeo Dealer

Ons aanbod

Nieuws

De Jeep Easter Safari 2024!

25 maart 2024|

Het is weer die tijd van het jaar voor liefhebbers van off-road rijden over de hele wereld. De 58e editie van de jaarlijkse Easter Jeep Safari keert terug naar Moab, Utah, en brengt opnieuw de opwinding en de innovatie van Jeep-voertuigen samen. Van 23 tot 31 maart 2024 zullen de rode rotsen van Moab het toneel zijn voor deze legendarische bijeenkomst, waarbij Jeep zijn nieuwste concepten tentoonstelt en de grenzen van terreinrijden verlegt.

Een eerste blik op de gloednieuwe volledig elektrische Jeep Wagoneer S

31 januari 2024|

De allereerste moderne SUV in de branche – de iconische Jeep Wagoneer uit 1963 – stond bekend om zijn luxueuze interieur, hoogwaardige materialen en premium afwerking. Vandaag deelt het Jeep-merk meer details over zijn eerste wereldwijde volledig elektrische SUV en biedt een eerste blik op het interieur van de geheel nieuwe Jeep Wagoneer S.