De nieuwe 100% elektrische Jeep

De nieuwe 100% elektrische Jeep

Specialist in Jeep

In Nederland kent Jeep vier modellen: Renegade, Compass, Wrangler en de Grand Cherokee. Kien gaat, zoals je van ons gewend bent nog een stapje verder.

Wij verkopen namelijk ook de modellen die niet standaard voor de Nederlandse markt beschikbaar zijn, zoals de Gladiator, de Cherokee en de Grand Cherokee L. Deze worden niet aangeboden op dealerniveau, maar vind je wel terug in ons aanbod. Dit zorgt ervoor dat er voor meerdere doelgroepen een Jeep bij Kien te vinden is. Van “off road” auto’s tot luxe bolides, van oud tot nieuw.

Ontdek onze Jeep modellen

Jeep by Oger Gran Tourer

Jeep by OGER

Jeep Compass (4XE)

Compass

Jeep Grand Cherokee

Grand Cherokee

Jeep Renegade

Renegade

Jeep Wrangler

Wrangler

Jeep Gladiator

Gladiator

Onderhoud aan jouw Jeep

Is jouw Jeep aan onderhoud toe? Natuurlijk kom je dan ook naar Kien. Onze monteurs werken met passie aan jouw Jeep, ongeacht bouwjaar, model of motor.

Vanzelfsprekend zijn onze mensen officieel erkende Jeep monteurs. Het onderhoud bij Kien kent meerdere voordelen. Uiteraard hebben onze monteurs kennis van jouw Jeep, maar ook hebben wij een ruim assortiment aan originele onderdelen op voorraad. Wachttijden behoren hiermee tot het verleden. Tevens is er een ruime keuze aan “aftermarket upgrades“.

Jeep onderhoud

Een rijk verleden

Al sinds 1999 is Kien een trotse Jeep dealer. Het merk Jeep vindt zijn oorsprong echter al in de tweede wereldoorlog.

Wereldwijd stond Jeep bekend als een volledig Amerikaans werkpaard, het sterkste 4 letterwoord op wielen. Toen de oorlog voorbij was, daalde de vraag naar een volledig werkpaard. Onder de leiding van Kaiser werd de focus van Jeep verlegd, namelijk naar universeel utilitarisme. Dit gebeurde rond 1955 en is tot op de dag van vandaag nog steeds zichtbaar in alle Jeep modellen.

Bij een nieuwe Jeep is een garantie van 3 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum.

3 jaar onbezorgd rijden. Kilometervrij!

Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 3 jaar fabrieksgarantie, kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen wordt onderhouden.

Jeep 5 jaar garantie
Alfa Romeo Dealer

Een Jeep die jou past

Elke Jeep heeft zijn eigen unieke kenmerken, maar één kenmerk bezitten ze allemaal. Namelijk het universele utilitarisme. Jeep is toegankelijk voor een breed publiek en bij Kien kijken we samen met jou naar een Jeep die bij jouw voorkeuren past.

Weet jij al welke Jeep jouw voorkeur heeft? Boek vrijblijvend een proefrit in één van onze modellen. Vanzelfsprekend helpen wij je graag verder in onze showroom. De koffie staat klaar.

Ons aanbod

Nieuws

De Jeep by Oger Lancering

21 december 2022|

In samenwerking met Kien Automotive en andere gespecialiseerde partners ontwikkelde de vooraanstaande high-end herenmodeketen twee unieke varianten van de iconische Jeep Wrangler 4xe. Het resultaat is een zeer exclusieve auto, voorzien van uiterst hoogwaardig maatwerk en de finishing touch van OGER.

De nieuwe Jeep Avenger

17 oktober 2022|

Sla de weg naar de toekomst in met de eerste volledig elektrische Jeep! Maak kennis met de nieuwe Jeep Avenger. Ga de uitdagingen van tegenwoordig aan, zonder ook maar iets in te leveren van de vrijheid die alleen een echte Jeep kan bieden.

Introductie Jeep by Oger

2 september 2022|

Jeep by OGER! Kien Automotive is het afgelopen half jaar bezig geweest met een opmerkelijke samenwerking. Namelijk met het luxe kledingmerk OGER. Binnenkort zal Kien officieel de Jeep X OGER collaboratie onthullen. Tijdens deze vertoning krijgen jullie als allereerste de Jeep X OGER Wrangler te zien.