Pagina: Gladiator
Pagina: Gladiator
Pagina: Gladiator
Pagina: Gladiator
Pagina: Gladiator
Pagina: Gladiator

Jeep Gladiator

“Don’t just push boundaries, erase them”

Vanaf
€ 59.940
Trekvermogen
2.720 kg
Interesse?
Proefrit maken?

Jeep Gladiator

“Don’t just push boundaries, erase them”

Vanaf
€ 59.940
trekvermogen
2.720 kg
Interesse?
Proefrit maken?
Offerte?
Configurator
Proefrit?
Proefrit?

Jeep Gladiator

Wachten duurt lang, helemaal als er iets komt waarvan je weet dat het ongelofelijk gaaf gaat zijn. En daar is ‘ie eindelijk: de Jeep Gladiator Rubicon. De meest brute pick-up die Jeep ooit gemaakt heeft. Dankzij de nieuwste technologieën heeft de Gladiator Rubicon een indrukwekkende uitrusting die klaar is voor de strijd.

Bijna elk terrein is te veroveren en laat je vervoeren door een luxueuze strijdwagen.

Kies jouw uitvoering

Jeep Renegade Longitude

Overland

 • 8,4″ Navigatie
 • Alpine Audiosysteem met 9-speakers
 • 18″ lichtmetalen velgen
 • Cruise control
 • LED koplampen
Configureer jouw eigen Jeep Gladiator
Jeep Gladiator Interieur

Exterieur & interieur

De Jeep Gladiator Rubicon heeft naast de krachtige 3.6 V6 motor een adembenemende uitrusting zoals Trust-lok, lock differantials, FOX-schokbrekers, TrailCam off-road camera’s en nog veel meer.

Het authentieke Jeep heeft er wederom voor gezorgd dat je in de ene na de andere verbazing valt. Het interieur is de perfecte balans tussen modern, ruig en stijlvol.

Geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je meer dan ooit gelinkt bent aan een auto. Met meer dan 80 standaard en beschikbare veiligheid- en beveiligingsopties gebruikt de Gladiator innovatie om je met vertrouwen te laten reizen.

The perfect partner

Een auto die je aanvoelt, je nooit in de steek zal laten en staat te trappelen voor elk nieuw avontuur. De Jeep Gladiator Rubicon staat klaar om jou en je vier medepassagiers te vervoeren in luxe, met een laadruimte en de mogelijkheid om 3500 kilo te trekken.

Samen met onze experts zijn we erin geslaagd om de Jeep Gladiator Rubicon aan te bieden als grijs kenteken. De rijeigenschappen zijn onaangetast waardoor de ideale combinatie tussen werk en privé tot stand is gekomen: een luxe auto tegen lage kosten in het onmiskenbare Jeep DNA.

Jeep Gladiator Partner

Overige modellen

Jeep Renegade

Renegade

Jeep Renegade 4XE

Renegade 4XE

Jeep Compass

Compass

Jeep Compass

Compass 4XE

Jeep Grand Cherokee

Grand Cherokee

Jeep Wrangler

Wrangler

Een proefrit
en/of offerte?

Een proefrit
en/of offerte?

Een Jeep ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Persoonlijke gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Wil je eerst proefrijden?

  Welke dag zou je willen rijden?
  Welke tijd komt je het beste uit?

  Arnhem

  Nijmegen

  FAQ

  Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

  Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

  Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

  Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

  Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

  Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

  Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

  Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

  • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
  • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
  • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

  Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
  • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

  Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

  Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.