Jeep Grand Cherokee

Een elegante “Grootheid”

In de showroom
Juli 2022
Ruimte voor
7 personen

Jeep Grand Cherokee

Een elegante “Grootheid”

in de showroom
Juli 2022
ruimte voor
7 personen

Jeep Grand Cherokee: Elegantie.

“Wil je weten welke video hier aan vooraf ging?
Bekijk hem hier: https://www.youtube.com/watch?v=v8ZaDIIHSzg

Mogen we je voorstellen aan de nieuwe Jeep Grand Cherokee: de vijfde generatie binnen deze bekroonde lijn aan SUV’s! Een ritje in de Grand Cherokee is een beleving op zich: deze krachtige jeep heeft een ongelofelijk vermogen onder de motorkap, maar biedt ook superieure luxe en comfort, de meest geavanceerde technologische en veiligheidssystemen in zijn klasse en biedt nu voor het eerst drie zitrijen. De Jeep Grand Cherokee is ook als Plug-in Hybride beschikbaar.

Premium…

In een Jeep Grand Cherokee waan jij jezelf in een luxe wereld. Het ruim interieur beschikt onder andere over een 10-inch scherm, 19 speakers, nieuwe LED-verlichting met sfeerfuncties, massagefunctie op bestuurders- en passagiersstoel en gepersonaliseerde klimaatzones. Je zult telkens weer nieuwe details ontdekken in deze fraai afgewerkte ruimte.

Jeep Grand Cherokee 2022
Jeep Grand Cherokee Robuust van buiten, subtiel van binnen

Robuust van buiten, subtiel van binnen

Deze robuuste SUV ziet er van buiten stoer uit, van binnen wordt je in de watten gelegd. Zo krijg je een warm onthaal door de suède hemelbekleding. In de Summit uitvoering kun je kiezen voor de Laguna-lederen bekleding. De gewatteerde kussens en contrasterende biezen geven een licht en ruimtelijk gevoel binnen de auto.
Dankzij echt houten accenten wordt dat ruimtelijke gevoel direct gecombineerd met warmte. Met de verwarmde en geventileerde stoelen samen met het verwarmd stuurwiel wil je eigenlijk niet meer uitstappen.

Iedere rit puur plezier

Om het niveau van “Trail-rated” optimaal te houden wordt het vermogen van de Jeep Grand Cherokee dankzij het Selec-Terrain sterk verbeterd. Daarmee wordt het rijgedrag van de Quadra- Drive II 4×4-aandrijfsystemen en de Quadra-Lift luchtvering optimaal ingesteld voor het terrein en de weersomstandigheden van dat moment. Zo wordt iedere rit puur plezier.

We kunnen pagina schrijven over het comfort en de ervaring die het rijden in een Jeep Grand Cherokee je biedt. Maar waarom kom je dat zelf niet beoordelen? Maak snel een afspraak voor een proefrit, dan ervaar je het zelf!

Jeep Grand Cherokee Iedere rit puur plezier

Onze voorraad Grand Cherokee…

Nog meer Jeep…

Jeep Renegade

Renegade

Jeep Compass

Compass

Jeep Wrangler 4xe

Wrangler 4xe

Jeep Gladiator

Gladiator

Een proefrit en/of offerte?

Een proefrit en/of offerte?

Een Jeep ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

    Persoonlijke gegevens

    Vul onderstaande gegevens in en wij houden je op de hoogte.

    Hoe kunnen we je bereiken?

    Wat voor jou het fijnste is!