Home/Merken/Jeep/Modellen/Renegade 4Xe
Pagina: Renegade 4Xe
Pagina: Renegade 4Xe
Pagina: Renegade 4Xe
Pagina: Renegade 4Xe
Pagina: Renegade 4Xe
Pagina: Renegade 4Xe

Jeep Renegade 4Xe

De crossover SUV

Vanaf
€ 42.990
Elektrisch rijbereik tot
50 km
Interesse?
Proefrit maken?

Jeep Renegade 4Xe

De crossover SUV

Vanaf
€ 42.990
elektrisch rijbereik tot
50 km
Interesse?
Proefrit maken?
Offerte?
Configurator
Proefrit?
Brochure
Proefrit?
Brochure?

Jeep Renegade 4Xe: Het avontuur roept!

Dankzij de meest state-of-the-art technologie heeft Jeep haar eerste plug-in hybrid modellen officieel geïntroduceerd. De verbrandingsmotor werkt samen met elektromotoren die zorgen voor zeer lage emissiewaarden maar ook perfecte kruipoverbrenging en koppelverdeling. Terreinrijden was nog nooit zo leuk.

Pak je spullen en ga op reis

Met alle comfort om vijf personen meer dan comfortabel te vervoeren, een royale bagageruimte achterin en vele slimme opbergmogelijkheden heeft de Renegade 4xe  werkelijk alles aan boord om elke rit tot een festijn te maken.

Kies jouw uitvoering

Jeep Renegade S

Limited Business

 • Adaptive Cruise Control
 • Lederen bekleding
 • 17″ lichtmetalen velgen
 • 8,4″ Navigatie
 • Forward Collision Warning
Jeep Renegade Limited

Trailhawk

 • 17″ Lichtmetalen velgen
 • Terreinbanden
 • Bodembeschermplaten
 • Privacy glass
 • Off Road bumpers
Jeep Renegade Longitude

S

 • 19″ Lichtmetalen velgen
 • Full LED koplampen
 • Stoelverwarming
 • Stuurwielverwarming
 • Lederen bekleding
Configureer jouw eigen Jeep Renegade 4XE
Jeep Renegade Klaar om erop uit te trekken

Perfecte samenwerking

De nieuwe Jeep Renegade 4xe is uitgerust met twee motoren: een benzinemotor die de voorwielen aandrijft en een elektromotor die de achterwielen aandrijft. Samen leveren deze krachtbronnen een systeemvermogen van 190 pk voor de versies met 130pk-benzinemotor of 240 pk/176 kW voor de versies met 180pk benzinemotor. De elektromotor wordt gevoed door een 11,4 kWh-accu die tijdens het rijden wordt bijgeladen door regeneratief remmen en bij stilstand kan worden opgeladen vanaf een externe stroombron.

Vrijheid die alleen een Jeep je kan bieden

Dankzij de perfecte samenwerking tussen de 4×4 technieken en de elektromotor is de Hybride aandrijving van Jeep DE nieuwe norm in zijn klasse. Daarnaast voorziet het merk de Renegade 4xe met de laatste connectiviteit en online diensten zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst kunt genieten van alle vrijheid die alleen een Jeep je kan bieden.

Jeep Renegade Overal thuis voelen

Overige modellen

Jeep Renegade

Renegade

Jeep Compass

Compass

Jeep Compass

Compass 4XE

Jeep Grand Cherokee

Grand Cherokee

Jeep Wrangler

Wrangler

Jeep Gladiator

Gladiator

Een proefrit
en/of offerte?

Een proefrit
en/of offerte?

Een Jeep ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Persoonlijke gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Wil je eerst proefrijden?

  Welke dag zou je willen rijden?
  Welke tijd komt je het beste uit?

  Arnhem

  Nijmegen

  FAQ

  Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

  Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

  Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

  Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

  Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

  Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

  Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

  Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

  • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
  • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
  • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

  Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
  • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

  Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

  Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.