Pagina: Wrangler
Pagina: Wrangler
Pagina: Wrangler
Pagina: Wrangler
Pagina: Wrangler
Pagina: Wrangler

Jeep Wrangler

De nieuwe vrijheid

Vanaf
€ 101.590
Grijs kenteken v.a.
€ 49.585 ex.
Interesse?
Proefrit maken?

Jeep Wrangler

De nieuwe vrijheid

Vanaf
€ 101.590
grijs kenteken
€ 49.585 ex.
Interesse?
Proefrit maken?
Offerte?
Configurator
Proefrit?
Proefrit?

Jeep Wrangler: De nieuwe vrijheid

Een verfijnd en stijlvol interieur in combinatie met een uiterlijk waar de geschiedenis van Jeep vanaf straalt. Samen vormen ze een auto die klaar is voor elke uitdaging op de weg en in het terrein. En dankzij het infotainmentsysteem van de nieuwste generatie ben jij altijd verbonden, waar je avontuur ook naartoe gaat!

Trouw aan zijn roots

Met zijn herziene design en markante led-koplampen en -achterlichten is de nieuwe Jeep Wrangler helemaal van deze tijd. Maar met zijn herkenbare looks laat hij ook zien dat hij meer dan 70 jaar Jeep-traditie met zich meedraagt.

Kies jouw uitvoering

Jeep Wrangler Rubicon

Sahara

 • 18” lichtmetalen velgen, gepolijst
 • Treeplanken
 • Hardtop in carrosseriekleur
 • Spatborden in carrosseriekleur
 • Frontgrille in carrosseriekleur
Jeep Wrangler Sahara

Rubicon

 • 17” lichtmetalen velgen
 • Elektronisch ontkoppelbare stabilisatorstang voor
 • Premium Sunrider top in de kleur zwart
 • Rockrails
 • Voor- en achteras met Tru-Lok elektronisch geregelde differentieelblokkering
Configureer jouw eigen Jeep Wrangler
Jeep Wrangler Inspiratie voor jouw avonturen

Inspiratie voor jouw avonturen

Hoogwaardige materialen, verbeterde geluidsisolatie en geavanceerde infotainment-technologie maken het interieur van de nieuwe Jeep Wrangler tot een omgeving die uitnodigt tot ontspannen genieten.

Stoere details en de alom aanwezige verwijzingen naar het rijke Jeep-verleden zorgen daarbij voor een inspirerende sfeer van avontuur en vrijheid.

Verder dan ooit

Met zijn beproefde 4×4-techniek, versterkte askokers, grotere remmen, robuuste stalen bodembeschermplaten en optioneel verkrijgbare 32-inch banden brengt de Jeep Wrangler je verder dan je ooit voor mogelijk zult hebben gehouden.

Jeep Wrangler Verder dan ooit

Overige modellen

Jeep Renegade

Renegade

Jeep Renegade 4XE

Renegade 4XE

Jeep Compass

Compass

Jeep Compass

Compass 4XE

Jeep Grand Cherokee

Grand Cherokee

Jeep Gladiator

Gladiator

Een proefrit
en/of offerte?

Een proefrit
en/of offerte?

Een Jeep ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Persoonlijke gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Wil je eerst proefrijden?

  Welke dag zou je willen rijden?
  Welke tijd komt je het beste uit?
  Arnhem

  Nijmegen

  FAQ

  Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

  Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

  Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

  Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

  Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

  Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

  Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

  Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

  • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
  • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
  • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

  Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
  • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

  Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

  Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.