Vanderhall Dealer

Wij zijn de officiële Vanderhall dealer van Nederland. Je kunt bij ons terecht voor de Venice, de Carmel als wel de Brawley.

Vanderhall

Wij zijn de officiële Vanderhall dealer van Nederland. Je kunt bij ons terecht voor de Venice, de Carmel als wel de Brawley.

Vanderhall Motor Works

Vanderhall Motor Works is een relatief jong bedrijf. Het bestaat sinds 2010 en is opgericht door Steve Hall. Steve besloot dat het tijd werd om zijn eigen automerk op te starten waarin hij zijn idee van de Britse sportwagen kwijt kon. Zijn idee van een sportwagen had echter geen vier wielen, maar drie.

Deze uitzonderlijke auto’s worden handgebouwd met passie in de fabriek in Utah en zijn te koop bij Kien.

Vanderhall

Modellen

Vanderhall - Venice - GT
Vanderhall - Venice - GT
Vanderhall - Carmel
Vanderhall - Carmel
Vanderhall - Brawley - GTS
Vanderhall - Brawley - GTS

Eindeloos aanpasbaar!

Het meest bekende model van Vanderhall is de Venice, deze is in 2017 geïntroduceerd en vernoemd naar de beroemde buurt “Venice” in Los Angeles. Om de Venice toegankelijk te maken voor het brede publiek is ervoor gekozen om één interieur kleur aan te houden en de carrosserie in vier kleuren aan te bieden.

Kien zou Kien niet zijn, als we niet een stapje verder zouden gaan. Zo kunnen wij uw Vanderhall na aanschaf personaliseren naar jouw wensen.

Een gave beleving!

Het gewicht van een Vanderhall ligt rond de 664 kilogram en samen met een laag zwaartepunt, zorgt dit voor een zeer dynamische wegligging.

De 1,5 liter turbomotor levert (minimaal) 185pk op de voorwielen. Door de combinatie van een krachtige turbo met het lage gewicht gaat deze auto van 0 naar 100 km/h in 4,5 seconden. Dit is al serieus snel, maar in de Vanderhall zal je dit alsnog sneller ervaren. Je bent namelijk maar 10 cm van het asfalt verwijderd. Een Vanderhall is hoe dan ook een fenomenale beleving, het indrukwekkende hiervan is dat je helemaal niet over de snelheidslimiet heen hoeft om deze unieke beleving te ervaren.

Dit maakt een Vanderhall de perfecte weekend auto voor iedereen die graag een puur en rauw rijgevoel wil beleven.

Vanderhall

Ervaar het zelf

Het rijden in een Vanderhall is een unieke belevenis. Elke rit staat garant voor een bijzondere ervaring die je steeds herbeleeft. Een Vanderhall zal nooit gaan vervelen. Iedere Vanderhall is geheel aanpasbaar aan de wensen van de klant.

Ben jij al nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere auto? Maak dan hier snel een afspraak voor een proefrit in een van onze modellen.

Ons nieuwe aanbod