Home/Nieuws
Kien Corporate

De nieuwe Jeep Avenger

17 oktober 2022|

Sla de weg naar de toekomst in met de eerste volledig elektrische Jeep! Maak kennis met de nieuwe Jeep Avenger. Ga de uitdagingen van tegenwoordig aan, zonder ook maar iets in te leveren van de vrijheid die alleen een echte Jeep kan bieden.

Kien Wintercheck

12 oktober 2022|

Nu de dagen weer korter worden en de buitentempratuur daalt, is dit het perfecte moment om je auto “winterproof” te maken. Met de Kien Wintercheck® lopen onze servicemonteurs je auto op 10 verschillende punten na, zodat je er zeker van kunt zijn dat je auto maximaal presteert in winterse omstandigheden.

Jeep by Oger

2 september 2022|

Jeep by OGER! Kien Automotive is het afgelopen half jaar bezig geweest met een opmerkelijke samenwerking. Namelijk met het luxe kledingmerk OGER. Binnenkort zal Kien officieel de Jeep X OGER collaboratie onthullen. Tijdens deze vertoning krijgen jullie als allereerste de Jeep X OGER Wrangler te zien.

Concours d’Elegance

26 augustus 2022|

Kien Automotive is dit jaar te vinden op de Concours d’Elegance. Het Concours d’Elegance wordt dit jaar, op 26, 27 en 28 augustus, gehouden in de tuinen van Paleis Soestdijk en is een evenement waar vele prachtige oldtimers, moderne en toekomstige auto’s tentoongesteld zullen worden.

Zomercheck

13 juli 2022|

De zomer is bijna aangebroken! Of je nou naar het buitenland gaat of lekker in Nederland blijft: wij bij Kien begrijpen dat je in de zomer lekker wilt genieten en niet tegen onverwachtse problemen wilt aanlopen. Daarom informeren wij u graag over de zomercheck en ons huidige aanbod.

Op vakantie met een Jeep Compass 4xe hybride

8 juni 2022|

We merken soms dat er wat aarzeling is om over te stappen op een elektrische of hybride auto. Mensen zijn er niet mee bekend en onthouden vooral de eerste stapjes van verschillende fabrikanten in dit segment, die nog vol zaten met kinderziektes. Die initiële problemen zijn inmiddels wel de deur uit. Om te ervaren waar je tegenaan loopt met een hybride auto, namen wij de proef op de som door met een Jeep Compass 4xe Hybride naar het Italiaanse Livorno.

De reddende RAM

18 mei 2022|

Rijd je in een RAM, dan ben je veilig – in wat voor situatie je ook komt. De zorg voor mensen gaat verder dan hun eigen klanten. Sinds vorig jaar heeft RAM zich verbonden aan Project RED, waarmee RAM heeft toegezegd minstens 4 miljoen dollar te schenken aan deze humanitaire organisatie.

Alfa Romeo Estrema Editions

20 april 2022|

Onlangs maakte Alfa Romeo diens nieuwste stalen racepaard bekend, de Alfa Romeo Tonale. Maar er zijn meer opties binnen hun stal, als je een super-sportief en pittig model zoekt. Twee geliefde modellen krijgen namelijk een Estrema make-over!

Jeep nieuws!

8 april 2022|

Jeeps zijn onverwoestbaar, veelzijdig, flexibel en luxe. Toch hebben ze één actiepuntje op deze geweldige combinatie: het benzineverbruik. Dat is natuurlijk al jaren niet meer aan de orde, hoewel krachtpatsers als de Jeep Renegade inderdaad wel meer benzine verbruiken dan een “boodschappenauto”. Dat het altijd beter kan, bewees Jeep eerder dit jaar met de release van een plug-in hybride. Voor wie dat net een stapje te ver komt, kun je nu ook kiezen voor een e-Hybrid kiezen. Wat houdt dat in – en wat gaan ze kosten? We vertellen je er graag meer over.