Nieuws

Mis niets en blijf hier op de hoogte van al het nieuws, maar ook acties, evenementen en onze openstaande vacatures.

De Kien dagtour | 20 april rijden met je eigen auto!

11 maart 2024|

Ga met ons mee op een onvergetelijke rit! Of je nu rijdt in een sportwagen, terreinwagen of sedan, elk merk auto is welkom op onze dagtour. Tijdens onze reis maken we een stop bij een fascinerende locatie, waar een boeiende rondleiding op je wacht. Ook hoef je je geen zorgen te maken over eten en drinken, want een heerlijke lunch is inbegrepen. En als kers op de taart staat er op de eind locatie bij Kien een chef-kok klaar om je smaakpapillen te verwennen!

De nieuwe Abarth, een eerbetoon aan de racegeschiedenis

16 februari 2024|

Abarth, het legendarische automerk dat synoniem staat voor prestaties en passie, heeft de handen ineengeslagen met Stellantis Motorsport, een onbetwiste autoriteit op het gebied van race-innovatie en technologische vooruitgang. Samen hebben ze een ambitieus doel voor ogen: het creëren van de krachtigste Abarth ooit, die niet alleen de harten van autoliefhebbers zal veroveren, maar ook een nieuwe standaard zal zetten voor elektrische voertuigen.

Kien tour 2024

6 februari 2024|

Met veel enthousiasme kondigen wij de Kien Tour 2024 aan! De editie van 2023 was een groot succes met geweldige reacties van de deelnemers. Het wordt ook wel gezien als een culturele ontdekkingsreis, maar zeker een reis om te genieten van je prachtige bolide over de Italiaanse wegen en die van haar buurlanden. In de editie van 2024 gaan we niet alleen genieten in Italië, maar trotseren we ook de Sloveense wegen en verblijven we in Kroatië. Het belooft weer een onvergetelijke rit te worden met prachtige locaties & bijzondere gebeurtenissen! Het programma staat bijna vast, hieronder vind je alvast een voorproefje.

Een eerste blik op de gloednieuwe volledig elektrische Jeep Wagoneer S

31 januari 2024|

De allereerste moderne SUV in de branche – de iconische Jeep Wagoneer uit 1963 – stond bekend om zijn luxueuze interieur, hoogwaardige materialen en premium afwerking. Vandaag deelt het Jeep-merk meer details over zijn eerste wereldwijde volledig elektrische SUV en biedt een eerste blik op het interieur van de geheel nieuwe Jeep Wagoneer S.

De elektrische Alfa Romeo Giulia innovatiever, krachtiger en een gigantische actieradius

23 januari 2024|

In een wereld die gedomineerd wordt door SUV's, houdt Alfa Romeo vast aan de charme van de traditionele sedan. Het Italiaanse automerk heeft aangekondigd dat het vanaf 2025 alleen nog volledig elektrische modellen zal aanbieden in Europa, en daarbij zit ook een compacte elektrische SUV in de pijplijn. Maar te midden van het SUV-geweld blijft Alfa Romeo CEO Jean-Philippe Imparato vastberaden om het belang van de sedan, met name de geliefde Giulia, te benadrukken.

De BPM-afschaffing komt eraan! Wat verandert er en wat kun je NU al doen?

12 januari 2024|

In Nederland zijn autobezitters bekend met de belasting van personenauto's en motorrijwielen, beter bekend als bpm. Deze belasting wordt geheven bij de registratie van een auto uit het buitenland. Echter, er staan veranderingen op til die een impact zullen hebben op hoe we belasting op auto's ervaren en welke keuzes autobezitters nu kunnen maken voor een voordelige toekomst. Wat kun je nu al doen en wat betekent dat eigenlijk?

Kien Wintercheck

22 oktober 2023|

Nu de dagen weer korter worden en de buitentempratuur daalt, is dit het perfecte moment om je auto “winterproof” te maken. Met de Kien Wintercheck® lopen onze servicemonteurs je auto op 10 verschillende punten na, zodat je er zeker van kunt zijn dat je auto maximaal presteert in winterse omstandigheden.

Kien Tour 2023

13 oktober 2023|

De Kien Tour 2023 was een perfecte mix van adembenemende landschappen, culinaire hoogstandjes en de sensatie van het rijden op prachtige autowegen in onze Alfa Romeo’s. Het was een reis vol herinneringen en een viering van alles wat Italië te bieden heeft.

Het 4WD Festival 2023: Ontmoet ons op 23 & 24 september aanstaande!

1 september 2023|

Het 4WD Festival staat voor de deur, en Kien Automotive kan nauwelijks wachten om deel uit te maken van dit adrenaline-pompende outdoor-4x4-lifestyle evenement. Op 23 en 24 september 2023 zal het festivalterrein op de crossbaan van Berghem bruisen van activiteit, en wij nodigen jou uit om samen met ons te genieten van de ultieme off-road ervaring!

Verhuisactie Kien Nijmegen

25 mei 2023|

De vestigingen van Kien zijn 2de pinksterdag geopend van 10:00 tot 16:00. Speciaal voor onze vestiging in Nijmegen hebben wij tevens een geweldige actie! Naast de renteaanbieding voor autoleningen, geven wij nu ook een gratis afleverpakket weg t.w.v. € 1159,- en een jaar lang Bovag garantie.

De Jeep by Oger Lancering

21 december 2022|

In samenwerking met Kien Automotive en andere gespecialiseerde partners ontwikkelde de vooraanstaande high-end herenmodeketen twee unieke varianten van de iconische Jeep Wrangler 4xe. Het resultaat is een zeer exclusieve auto, voorzien van uiterst hoogwaardig maatwerk en de finishing touch van OGER.

De nieuwe Jeep Avenger

17 oktober 2022|

Sla de weg naar de toekomst in met de eerste volledig elektrische Jeep! Maak kennis met de nieuwe Jeep Avenger. Ga de uitdagingen van tegenwoordig aan, zonder ook maar iets in te leveren van de vrijheid die alleen een echte Jeep kan bieden.

Introductie Jeep by Oger

2 september 2022|

Jeep by OGER! Kien Automotive is het afgelopen half jaar bezig geweest met een opmerkelijke samenwerking. Namelijk met het luxe kledingmerk OGER. Binnenkort zal Kien officieel de Jeep X OGER collaboratie onthullen. Tijdens deze vertoning krijgen jullie als allereerste de Jeep X OGER Wrangler te zien.

Concours d’Elegance

26 augustus 2022|

Kien Automotive is dit jaar te vinden op de Concours d’Elegance. Het Concours d’Elegance wordt dit jaar, op 26, 27 en 28 augustus, gehouden in de tuinen van Paleis Soestdijk en is een evenement waar vele prachtige oldtimers, moderne en toekomstige auto’s tentoongesteld zullen worden.

Zomercheck

13 juli 2022|

De zomer is bijna aangebroken! Of je nou naar het buitenland gaat of lekker in Nederland blijft: wij bij Kien begrijpen dat je in de zomer lekker wilt genieten en niet tegen onverwachtse problemen wilt aanlopen. Daarom informeren wij u graag over de zomercheck en ons huidige aanbod.

Op vakantie met een Jeep Compass 4xe hybride

8 juni 2022|

We merken soms dat er wat aarzeling is om over te stappen op een elektrische of hybride auto. Mensen zijn er niet mee bekend en onthouden vooral de eerste stapjes van verschillende fabrikanten in dit segment, die nog vol zaten met kinderziektes. Die initiële problemen zijn inmiddels wel de deur uit. Om te ervaren waar je tegenaan loopt met een hybride auto, namen wij de proef op de som door met een Jeep Compass 4xe Hybride naar het Italiaanse Livorno.

De reddende RAM

18 mei 2022|

Rijd je in een RAM, dan ben je veilig – in wat voor situatie je ook komt. De zorg voor mensen gaat verder dan hun eigen klanten. Sinds vorig jaar heeft RAM zich verbonden aan Project RED, waarmee RAM heeft toegezegd minstens 4 miljoen dollar te schenken aan deze humanitaire organisatie.

Alfa Romeo Estrema Editions

20 april 2022|

Onlangs maakte Alfa Romeo diens nieuwste stalen racepaard bekend, de Alfa Romeo Tonale. Maar er zijn meer opties binnen hun stal, als je een super-sportief en pittig model zoekt. Twee geliefde modellen krijgen namelijk een Estrema make-over!

Jeep nieuws!

8 april 2022|

Jeeps zijn onverwoestbaar, veelzijdig, flexibel en luxe. Toch hebben ze één actiepuntje op deze geweldige combinatie: het benzineverbruik. Dat is natuurlijk al jaren niet meer aan de orde, hoewel krachtpatsers als de Jeep Renegade inderdaad wel meer benzine verbruiken dan een “boodschappenauto”. Dat het altijd beter kan, bewees Jeep eerder dit jaar met de release van een plug-in hybride. Voor wie dat net een stapje te ver komt, kun je nu ook kiezen voor een e-Hybrid kiezen. Wat houdt dat in – en wat gaan ze kosten? We vertellen je er graag meer over.

Fiat 500 21 Deals

26 januari 2022|

2021 Is een jaar wat je niet snel zal vergeten, al is het maar vanwege die super 21 deals van Kien! Profiteer nog snel van deze mooie actie van Kien.

We hebben namelijk nog maar enkele Fiat 500's over uit de 21 deals. Deze kun je al heel snel en vooral voordelig rijden.

Showrooms weer open!

15 januari 2022|

Heel blij om onze deuren weer helemaal te openen! Vanaf vandaag mag iedereen ook weer zonder afspraak langs komen. We staan voor u klaar dus graag tot snel bij Kien!

Jeep Renegade

20 oktober 2021|

Stap in je nieuwe Jeep Renegade en je bent klaar voor al je nieuwe avonturen!

Kies je uit een van de door ons geselecteerde auto's, dan kun je al binnen 24 uur wegrijden in je nieuwe Jeep!

Fiat 500e Sport by Kien

1 oktober 2021|

De eerste generatie 500 gaf mensen mobiliteit en vrijheid. De tweede maakte van stadsauto’s een cool bezit. De derde en laatste heeft een nog hoger doel; duurzaamheid!

Stap nu in de volledig elektrische Fiat 500e en profiteer nog van 8% Bijtelling!

Jeep Easter Safari 2021

23 maart 2021|

Het is weer bijna Pasen en dat betekend maar 1 ding. Jeep toont haar nieuwe concept modellen tijdens de Jeep Easter Safari! Met als doel om het groenste automerk te worden staat dit jaar staat het elektrificeren gecombineerd met Off-Road en Fun to Drive centraal op de iconische paden in MOAB, Utah.

Alfa Romeo eert haar vrouwelijke coureurs

8 maart 2021|

Het is vandaag internationale vrouwendag. Een mooie dag voor Alfa Romeo om haar vrouwelijke autocoureurs te eren, onder wie ook een Nederlandse! Deze vrouwen zijn een voorbeeld geworden van het overwinnen van vooroordelen en barrières. Met een samenvatting die begint met het heden en teruggaat tot het begin van de 20e eeuw, reconstrueren we wat hun bijdrage is geweest aan het succes van Alfa Romeo.

Jeep 80th Anniversary Modellen

1 februari 2021|

Het jaar 2021 zal compleet in het teken staan van het 80 jarige bestaan van Jeep! Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doet Jeep met de speciale 80th Anniversary modellen. De Renegade, Wrangler en de vernieuwde Compass zullen in deze uitvoering leverbaar worden. Alvast proeven? De Renegade staat al bij ons in de showroom.

Fiat 500 opnieuw in de prijzen

18 januari 2021|

De nieuwe Fiat 500 valt wederom in de prijzen in Engeland. Deze keer door het toonaangevende automagazine What Car? De nieuwe elektrische 500 is namelijk uitgeroepen tot “Cabriolet van het jaar” & “Beste kleine elektrische auto voor de stad”. De jury was erg onder de indruk van het rijgedrag, de rijstijl, het bereik en het nieuwe interieurs van de nieuwe 500. Het is de eerste elektrische auto die deze prijs in ontvangst mag nemen.

Nieuwe 595 range

13 januari 2021|

Een nieuw jaar betekend een nieuw 595 assortiment.

Nieuwe kleuren, nieuw interieur en nieuwe details zorgen ervoor dat de twee zielen van het merk uitstraalt: prestatie en stijl.

Fiat 500 Familie krijgt een makeover

11 januari 2021|

Hoewel het lijkt alsof de wereld even stilstaat hebben de ontwerpers in Italië vorig niet stil gezeten. Naast de nieuwe elektrische 500e, Fiat Tipo en de Panda gaat 2021 ook in het teken staan van een nieuwe 500 familie.

Nieuwe kleuren, nieuwe uitrustingsniveaus en nieuwe interieurs maken de 500 familie nog aantrekkelijker.

Dit is de nieuwe Jeep Grand Cherokee

8 januari 2021|

De compleet nieuwe Jeep Grand Cherokee biedt superieure luxe en comfort, de meest geavanceerde technologische en veiligheidssystemen in zijn klasse en biedt nu voor het eerst drie zitrijen.

De Jeep Grand Cherokee komt ook als Plug-in Hybride, wordt gebouwd in het nieuwe Detroit Assembly Complex en staat in het tweede kwartaal van 2021 bij Amerikaanse Jeep-dealers.

Het verhaal achter GTA

14 december 2020|

Aan het einde van het jaar waarin Alfa Romeo haar 110 verjaardag viert, vertellen Arnaud Leclerc - hoofd van Alfa Romeo EMEA, Klaus Busse - hoofd van Design EMEA en Fabio Migliavacca - hoofd van productmarketing EMEA het achtergrondverhaal van de Giulia GTA, de best presterende sport sedan ooit geproduceerd door Alfa Romeo.

Een supercar voor de openbare weg en het circuit.

Pimp je 500e alvast!

16 november 2020|

De nieuwe 500e is FCA's eerste auto die volledig elektrisch is geboren en voorbestemd is om de regels in de wereld van emissievrije voertuigen te veranderen. Hij is ontworpen voor iedereen die nu in de auto van de toekomst wil rijden, met Italiaanse stijl en elegantie in gedachten. Fiat heeft personalisatie hoog in het vaandel staan, zo ook bij het nieuwste model: de Fiat 500.

Het Mopar-team heeft een serie van meer dan 80 accessoires ontwikkeld die exclusief zijn bedoeld voor FCA's eerste volledig elektrische auto. Verschillende thema’s zullen ervoor zorgen dat het rijden in uw Fiat aanvoelt als het dragen van een Italiaans maatpak.

Dit is de nieuwe Fiat Tipo!

12 november 2020|

Sinds de lancering van de Fiat Tipo in 2016 zijn er in totaal 670.000 auto's verkocht. Nu is de C-segmenter op alle vlakken verbeterd en uitgebreid. Ook is hij nu voorzien van de laatste veiligheids- en infotainmentsystemen. Nieuw in de line up is de Fiat Tipo Cross.

Dit is de nieuwe Jeep Grand Wagoneer!

3 september 2020|

Wagoneer is ongetwijfeld een gewortelde naam in het legendarische merk Jeep. De Grand Wagoneer heeft ongeëvenaarde erfenis van toonaangevende capaciteiten, authenticiteit en vrijheid. Jeep zal zijn portfolio van voertuigen uitbreiden met deze Grand Wagoneer die “Premium segment” een nieuwe dimensie zal geven!

Fiat Centoventi nu al in de prijzen

22 juni 2020|

De Fiat Centoventi Concept heeft de prijs in de categorie "Concept Car" gewonnen tijdens de jaarlijkse Car Design Awards. In de ogen van de jury, bestaande uit 18 designdirecteuren van de belangrijkste autofabrikanten, onderscheidt deze revolutionaire auto zich door zijn innovatieve modulaire concept en het uitzonderlijke gebruik van kleuren en materialen.

Betalen naar gebruik met Jeep Miles

15 juni 2020|

Jeep introduceert samen met Leasys een ‘pay per use’ private lease contract. Bij Jeep Miles zijn de tarieven gebaseerd op een vast laag maandbedrag en een variabele vergoeding berekend op basis van het aantal gereden kilometers door de klant. Een aanbetaling is niet nodig.

Fiat 500e komt ook als Berlina

10 juni 2020|

Fiat heeft in navolging van de open 500 Cabrio La Rima nu ook de orderboeken geopend voor de dichte variant; de Berlina. De reguliere La Prima is dankzij het ontbreken van een stoffen kap in de basis 3.000 euro voordeliger. De elektrische Fiat 500 La Prima, een zogeheten tweede launch edition waarmee het Italiaanse merk het nieuwe model onder de aandacht wil brengen, kost 35.900 euro (exclusief subsidie).

Making of the Abarth spoiler

20 mei 2020|

Om de aerodynamica, wegligging en remkracht van auto’s te verbeteren keek Carlo Abarth verder dan pure kracht, maximale snelheid en acceleratie. Hij focuste zich op allround prestaties en deed onderzoek naar de ontwikkeling van innovatieve technische oplossingen.

Giulia & Stelvio Quadrifoglio MY20

8 mei 2020|

Vandaag in een tijd waarin de omstandigheden eisen dat we allemaal pas op de plaats maken in het gebruikelijke hoge tempo, vertragen de 510 pk sterke Alfa Romeo Giulia en Stelvio Quadrifoglio niet. Hun prestaties blijven op supercar-niveau en met de nieuwe MY20 versies nemen die zelfs toe dankzij nieuwe functies en een breed scala aan technologie-, connectiviteits- en veiligheidsupgrades.

De Jeep Renegade, ook voor stoere vrouwen

28 april 2020|

Het van oorsprong Amerikaanse automerk Jeep staat voor avontuur. Het zijn heerlijke auto’s om over de weg te zoeven en geen zandpad is te gek. Maar wist je dat het merk ook modellen heeft die uitermate geschikt zijn voor de mannelijke én vrouwelijke rijder? Bijvoorbeeld de Jeep Renegade: een robuust uiterlijk met een fijne hoge zit, vijf zitplaatsen én een ruime laadruimte. Ideaal voor de stoere vrouw.

De Jeep van de bevrijders

20 april 2020|

Met 4 en 5 mei in aantocht realiseren wij ons wederom wat een enorme impact Jeep heeft gehad. Tijdens de Tweede Wereldoorlog bood Jeep een uitkomst met hun Willy’s MB Jeep; een voertuig wat door militairen werd geroemd om hun kracht en het feit dat ze oersterk waren.

Maatregelen coronavirus

16 maart 2020|

Bij Kien nemen we ook maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Daarbij volgen we de landelijke RIVM-richtlijnen. We gaan hier serieus mee om, en gaan ervan uit dat ook jij deze maatregelen in acht neemt.

Dit is de nieuwe Fiat 500e

4 maart 2020|

De planeet Aarde maakt een zeer delicate periode door, een periode uniek in zijn geschiedenis. We zijn allemaal opgeroepen om actie te ondernemen om een ​​betere toekomst te creëren. Fiat gaat de uitdaging aan door zijn familiejuwelen uit te brengen: de elektrische 500. Omdat de elektrische 500 altijd gelijke tred heeft gehouden met de tijd. Het verandert wanneer sociale behoeften veranderen.

Nieuwe Fiat modellen?

17 februari 2020|

Fiat-baas Olivier François doet een aantal bijzondere uitingen. En wij kunnen niet wachten! Fiat heeft in veel opzichten een pioniersrol gespeeld in de autowereld. En zoals het er nu naar uitziet gaan er een aantal nieuwe dingen gebeuren voor het Italiaanse automerk.

Kien bestaat 21 jaar!

11 februari 2020|

In 1999 werd Willem Kien de jongste Dodge, Jeep en Chrysler dealer van Nederland. Voor een symbolisch bedrag van €1 begon hij aan een ongekend avontuur. Nu, 21 jaar later, staan er drie prachtige vestigingen en is Kien verkozen tot "Beste FCA Dealer van het Jaar."