Home/Nieuws
Kien Corporate

Jeep Easter Safari 2021

23 maart 2021|

Het is weer bijna Pasen en dat betekend maar 1 ding. Jeep toont haar nieuwe concept modellen tijdens de Jeep Easter Safari! Met als doel om het groenste automerk te worden staat dit jaar staat het elektrificeren gecombineerd met Off-Road en Fun to Drive centraal op de iconische paden in MOAB, Utah.

Alfa Romeo eert haar vrouwelijke coureurs

8 maart 2021|

Het is vandaag internationale vrouwendag. Een mooie dag voor Alfa Romeo om haar vrouwelijke autocoureurs te eren, onder wie ook een Nederlandse! Deze vrouwen zijn een voorbeeld geworden van het overwinnen van vooroordelen en barrières. Met een samenvatting die begint met het heden en teruggaat tot het begin van de 20e eeuw, reconstrueren we wat hun bijdrage is geweest aan het succes van Alfa Romeo.

Jeep 80th Anniversary Modellen

1 februari 2021|

Het jaar 2021 zal compleet in het teken staan van het 80 jarige bestaan van Jeep! Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doet Jeep met de speciale 80th Anniversary modellen. De Renegade, Wrangler en de vernieuwde Compass zullen in deze uitvoering leverbaar worden. Alvast proeven? De Renegade staat al bij ons in de showroom.

Fiat 500 opnieuw in de prijzen

18 januari 2021|

De nieuwe Fiat 500 valt wederom in de prijzen in Engeland. Deze keer door het toonaangevende automagazine What Car? De nieuwe elektrische 500 is namelijk uitgeroepen tot “Cabriolet van het jaar” & “Beste kleine elektrische auto voor de stad”. De jury was erg onder de indruk van het rijgedrag, de rijstijl, het bereik en het nieuwe interieurs van de nieuwe 500. Het is de eerste elektrische auto die deze prijs in ontvangst mag nemen.

Arnhem

Nijmegen

FAQ

Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

  • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
  • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
  • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
  • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.