De nieuwe Abarth, een eerbetoon aan de racegeschiedenis

16 februari 2024|

Abarth, het legendarische automerk dat synoniem staat voor prestaties en passie, heeft de handen ineengeslagen met Stellantis Motorsport, een onbetwiste autoriteit op het gebied van race-innovatie en technologische vooruitgang. Samen hebben ze een ambitieus doel voor ogen: het creëren van de krachtigste Abarth ooit, die niet alleen de harten van autoliefhebbers zal veroveren, maar ook een nieuwe standaard zal zetten voor elektrische voertuigen.

Kien toer 2024

6 februari 2024|

Met veel enthousiasme kondigen wij de Kien Tour 2024 aan! De editie van 2023 was een groot succes met geweldige reacties van de deelnemers. Het wordt ook wel gezien als een culturele ontdekkingsreis, maar zeker een reis om te genieten van je prachtige bolide over de Italiaanse wegen en die van haar buurlanden. In de editie van 2024 gaan we niet alleen genieten in Italië, maar trotseren we ook de Sloveense wegen en verblijven we in Kroatië. Het belooft weer een onvergetelijke rit te worden met prachtige locaties & bijzondere gebeurtenissen! Het programma staat bijna vast, hieronder vind je alvast een voorproefje.

Nieuwe 595 range

13 januari 2021|

Een nieuw jaar betekend een nieuw 595 assortiment.

Nieuwe kleuren, nieuw interieur en nieuwe details zorgen ervoor dat de twee zielen van het merk uitstraalt: prestatie en stijl.

Making of the Abarth spoiler

20 mei 2020|

Om de aerodynamica, wegligging en remkracht van auto’s te verbeteren keek Carlo Abarth verder dan pure kracht, maximale snelheid en acceleratie. Hij focuste zich op allround prestaties en deed onderzoek naar de ontwikkeling van innovatieve technische oplossingen.