Home/Nieuws/Jeep/Jeep 80th Anniversary Modellen
Bericht: Jeep 80th Anniversary Modellen
Bericht: Jeep 80th Anniversary Modellen
Bericht: Jeep 80th Anniversary Modellen
Bericht: Jeep 80th Anniversary Modellen
Bericht: Jeep 80th Anniversary Modellen
Bericht: Jeep 80th Anniversary Modellen

Jeep 80th Anniversary Modellen

Het jaar 2021 zal compleet in het teken staan van het 80 jarige bestaan van Jeep! Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doet Jeep met de speciale 80th Anniversary modellen. De Renegade, Wrangler en de vernieuwde Compass zullen in deze uitvoering leverbaar worden. Alvast proeven? De Renegade staat al bij ons in de showroom.

80 jaar vrijheid

Het is een bijzonder jaar voor Jeep want het merk gaat zijn 80ste verjaardag vieren. In 1941 begon het avontuur met de Willys-Overland die geproduceerd werd voor het Amerikaanse leger. Veel iconische modellen mogen met trots de naam Jeep dragen en blijven allemaal dicht bij zijn roots. Alleen een Jeep mag je een echte Jeep noemen…

Renegade 80th Anniversary

De Jeep Renegade mag het spits afbijten want deze unieke Jeep is nu al te zien in onze showroom. Het model is voorzien van volledig LED lichtpakket, 19” Lichtmetalen velgen en 80th Anniversary badge. Binnen zul je genieten van de hoogglans zwarte accenten en een speciale stoelbekleding met ruitpatroon. Het 8,4” navigatiescherm met Apple Carplay & Android Auto is een van de standaard opties die meegeleverd wordt.

De Jeep Renegade staat al vanaf € 26.790 in de prijslijst. De zeer compleet uitgeruste Jeep Renegade 80th Anniversary Special Edition is er vanaf € 32.290.

Wrangler 80th Anniversary

Uiteraard kan de meest iconische Jeep niet achterblijven en zal deze ook in de speciale editie verschijnen. Hij is te herkennen aan de Granite Crystal accenten op de velgen, de grille en de koplampen (die overigens full LED zijn). Daarnaast is de hardtop in de carrosseriekleur en zal hij het 80th Anniversary badge op de voorschermen met trots dragen. Stap je in dan ga je zitten op de zwarte luxe lederen bekleding. Ook hier is het 8,4” Multimedia systeem standaard en komt volledig tot zijn recht met het Alpine audiosysteem met 9 speaker en een subwoofer.

Nieuwe Compass 80th Anniversary

Officieel moet de nieuwe Compass nog uitkomen en er is al een speciale editie. Zowel met benzine als Plug In Hybrid wordt de Compass leverbaar met een compleet nieuw interieur. Meer informatie over de Nederlandse specificaties en prijzen zal later bekend worden gemaakt.

Ontdek Jeep

Deel dit bericht, kies hier je platform!

1 februari 2021|

Arnhem

Nijmegen

FAQ

Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

  • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
  • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
  • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
  • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.