Introductie Jeep by Oger

Kien Automotive heeft zich het afgelopen half jaar druk bezig gehouden met een opmerkelijke samenwerking. Deze samenwerking is aangegaan met de luxe high-end fashion menswear retailer OGER.

Graag nodigen wij je uit voor de onthulling!

Op dinsdag 20 december

Vanaf 19:30 ben je van harte welkom in onze showroom aan de Markweg 2 te Velp. Omstreeks  20:00 zullen wij de Jeep by Oger onthullen. Zoals je van Kien gewend bent, wordt er goed gezorgd voor de inwendige mens.

Meld je direct aan

  De avond

  Deze avond zal Roland Tameling, alias “The Huge Car Guy”, zich opwerpen als co host en zal de avond muzikaal worden opgeluisterd door de DJ en saxofonist van Dames Draaien Door. Wij verheugen ons op jouw komst.

  De huiscateraar Tobias Haagsma van Brasserie De Boerderij zal de avond voorzien van overheerlijke vers gemaakte gerechtjes

  Kien x OGER

  Kien Automotive is trots op de samenwerking met de luxe high-end fashion menswear retailer OGER. Dit heeft geleid tot een exclusieve Jeep zoals u deze nog niet eerder heeft gezien. Beide partijen zijn met veel passie aan het ontwerpen gegaan, wat heeft geleid tot een verbluffend en zeer verfijnd resultaat. De Jeep is volledig onder handen genomen, waarbij er oog is voor ieder detail. Deze details zijn gekenmerkt door logo’s en speciale designs van OGER.

  Een Jeep met de OGER Touch

  OGER: Luxury Menswear Store

  OGER werd in 1990 opgericht door de broers Martin, Rob en Oger Lusink. Vanuit de Amsterdamse P.C. Hooftstraat werd het bedrijf OGER verder uitgebreid tot wat het nu is. Terwijl de Amsterdamse vestiging in winkeloppervlakte steeds verder groeide, opendende zij vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Antwerpen en Haarlem.

  Toen Oger Lusink met zijn broers de Nederlandse herenmodemarkt betrad, voerden Duitse merken en het daarbij behorende modebeeld de boventoon. Al snel werd duidelijk dat het de missie van OGER als bedrijf én als persoon werd om de Nederlandse man meer Latijnser te maken. Aan de hand van onze kleine, grote man werd de Nederlandse man steeds modebewuster.

  Deel dit bericht, kies hier je platform!