Home/Nieuws/Jeep/Jeep Easter Safari 2021
Bericht: Jeep Easter Safari 2021
Bericht: Jeep Easter Safari 2021
Bericht: Jeep Easter Safari 2021
Bericht: Jeep Easter Safari 2021
Bericht: Jeep Easter Safari 2021
Bericht: Jeep Easter Safari 2021

Jeep Easter Safari 2021

Het is weer bijna Pasen en dat betekend maar één ding. Jeep toont haar nieuwe concept modellen tijdens de Jeep Easter Safari! Met als doel om het groenste automerk te worden staat dit jaar staat het elektrificeren gecombineerd met Off-Road en Fun to Drive centraal op de iconische paden in MOAB, Utah.

kien-jeep-easter-safari-2021

Jeep Magneto

Gebaseerd op een Tweedeurs Wrangler Rubicon uit 2020 is de Jeep Magneto volledig elektrisch en perfect voor in het terrein. De elektromotor is aangesloten op een 6-traps versnellingsbak en voelt aan als de 3.6 V6 pentastar motor in de opbouw van zijn vermogen. Net als de V6 levert de motor een koppel van 370Nm en een vermogen van 285pk. Vier accupacks met een gezamelijk vermogen van 70 kWh zijn verdeel over de complete auto om het gewichtsbalans optimaal te houden.

Van buiten heeft Jeep de helderwitte auto voorzien van SurfBlue-accenten. Van binnen komt de blauwe kleur terug in het zwarte leder. Daarnaast is de Magneto uitgerust met een 2” Lift kit, 35” banden, speciale rolkooi, Mopar Rock Rails en uiteraars stalen bumpers met Warn-lier.

Jeepster Beach

Een Easter Jeep Safari zou geen Easter Jeep Safari zijn zonder een terugblik in de rijke historie van Jeep. Dit jaar is het de beurt aan de Jeepster Beach om terug te kijken naar de 2e generatie Jeepster. Het model werd perfect gecombineerd met een Wrangler Rubicon uit 2020 met een ding in et visier “speciaal voor lol in de zon”.

De Jeepster Beach heeft het uiterlijk van een vintage Jeepster maar heeft topprestaties als een moderne Wrangler. Onder de motorkap vind je een 2.0l Viercilindermotor met een vermogen tot 340pk welke een koppel levert van maar liefst 500Nm. Dat gecombineerd met de legendarische 8-traps automaat is deze Jeepster Beach niet bang voor een beetje strand.

Aan de binnenkant kun je plaatsnemen in de lage kuipstoelen in rood leder. Een achterbank is er niet, deze moest paats maken voor een chromen rolkooi. Ook de tapijten werden verwijderd om het opruimen van zand extra gemakkelijk te maken.

kien-jeep-easter-safari-2021
kien-jeep-easter-safari-2021

Jeep Red Bare

Een 3.0 V6 diesel zit er in deze rode terreinbeul! Dat betekend niet alleen 260pk maar een koppel van 600nm. Daarnaast is de Red Bare voorzien van een Dana 44 assen voor optimale prestaties. De Gladiator Red Bare heeft (hoe kan het ook anders) een Fire Cracker Red buitenkant met Mat zwarte details en halve deuren.

Van binnen vind je Katzkin Black lederen stoelen met (hoe kan het ook anders) rode stiksels en rode accenten. Voor meer bodemvrijheid en het terrein gemakkelijker te trotseren is er een 2” liftkit, 37” banden, Sand Slider Rockrails en stalen bumpers met Warn-lier gemonteerd.

Jeep Orange Peelz

De Jeep Orange Peelz is een eerbetoon aan de vrijheid die de Jeep Wrangler tot een icoon maakt. De Mopar ontwerpers hebben die vrijheid extra benadrukt door zij- en achterruiten te verwijderen en een Freedom Top met glazen zonnedak te monteren.

De Off Road prestaties komen ten goede dankzij de 2” Liftkit met FOX-schokdempers en stalen High-Top flares. Combineer dit met 37” banden en geen terrein is onbegaanbaar.

Aan de binnenkant van de cabine komen geruite armleuningen, bovenste en onderste zitinzetstukken en de midden-instrumentpanelen overeen met de Orange Peelz-buitenkant. Accentoranje stiksels maken het stuurwiel, versnellingspook en de handrem compleet.

kien-jeep-easter-safari-2021
kien-jeep-easter-safari-2021

Jeep Farout

Het Go Anywhere, Do Anything concept van Jeep brengt de Jeep Farout naar een hoger niveau. De basis van een 2021 Jeep Gladiator gecombineerd met het op maat gemaakte Overland Habitat Truck Topper wordt ieder avontuur compleet. Eenmaal uitgeklapt kun je met vier personen comfortabel overnachten op iedere gewenste plek.

Het warme, uitnodigende houten interieur van de Farout is voorzien van zachte sfeerverlichting, een volledig functionele koelkast en fornuis, plus hangende opbergrekken, ingebouwde stoelen en tafelruimte.

Jeep Wrangler Rubicon 392

De Jeep Wrangler Rubicon 392 is op weg naar productie, maar werd voor het eerst bedacht als dit V8 aangedreven Wrangler Rubicon concept. Ontworpen voor ondubbelzinnig vermogen en prestaties, is het hart van de Jeep Wrangler Rubicon 392 zijn 6,4-liter V8-motor,die 485 pk en 644 Nm koppel genereert.

De onstuimige persona van deze aangepaste vierdeurs 2020 Wrangler Rubicon wordt gesignaleerd door een actieve dual-mode performance uitlaat die schakelt tussen wild en schandalig, een performance capuchon met center scoop, op maat gemaakte halve deuren en Sky One-touch powertop met verwijderbare zijpanelen voor open-air vrijheid.

kien-jeep-easter-safari-2021
kien-jeep-easter-safari-2021

Jeep Top Dog

Met behulp van exclusieve JPP en aangepaste accessoires transformeerden Mopar-ontwerpers een Jeep Gladiator uit 2020 in een leuk conceptvoertuig voor serieuze mountainbikers.

Geschilderd K-9 Blauw, breidt de Jeep Top Dog concept de laadcapaciteiten van de meest capabele Jeep-truck ooit uit door de standaard laadbak te verwijderen en te vervangen door een op maat gemaakt PCOR-flatbed-opslagsysteem. Aan de passagierszijde van het opbergsysteem slaan uittrekbare laden gereedschap en benodigdheden veilig op die mountainbikers nodig hebben wanneer ze op de paden zijn. Grote binnenopslagplanken, buitenverlichtingsschakelaars en extra voedingen zijn binnen handbereik. Aan de bestuurderskant van het opslagsysteem staan een koelkast op batterijen en een elektrische hotdogrolgrill klaar om rijders bij te tanken voor het volgende deel van uitdagende paden.

Ontdek meer Jeep

Deel dit bericht, kies hier je platform!

23 maart 2021|

Arnhem

Nijmegen

FAQ

Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

  • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
  • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
  • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
  • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.