Nu officieel de Jeep Wagoneer & Grand Wagoneer

De Wagoneer is terug en hoe! Het wordt de meest luxe en comfortabele Jeep die ooit gemaakt is. Een wedergeboorte van een premium Amerikaans icoon

Tijdloos

De 2022 Wagoneer- en Grand Wagoneer-modellen hebben een elegant ontwerp met een tijdloos silhouet met talloze zorgvuldig vervaardigde details die samenkomen om een onmiskenbare aanwezigheid te creëren. Het nieuwe exterieurdesign is zelfverzekerd, heeft een brede uitstraling en is voorzien van grote architectonisch getekende ramen voor beter zicht naar buiten.

Walnoothout

Terwijl de originele Grand Wagoneer beroemd was met een uitgebreid gebruik van hout aan de buitenkant, heeft de 2022 Grand Wagoneer echt handgemaakt satijn Amerikaans walnoothout in overvloed aan de binnenkant. Er werd gekozen voor gebeeldhouwd satijn Amerikaans walnotenhout vanwege zijn elegantie en duurzaamheid. Ooit voornamelijk te zien op jachten en in de meest extravagante landgoederen, is gebeeldhouwd satijn Amerikaans notenhout nu een premium materiaal. Dit is een van de vele voorbeelden van hoe het Wagoneer-ontwerpteam in staat was om op een moderne manier een nieuw hoofdstuk van het originele Grand Wagoneer-verhaal te creëren.

Uconnect 5

De technologisch meest geavanceerde Wagoneer en Grand Wagoneer ooit zijn voorzien van innovaties van de volgende generatie, waaronder het nieuwe geavanceerde Uconnect 5-systeem, digitale achteruitkijkspiegel, exclusieve achterbankbewakingscamera, head-updisplay, frameloze digitale cluster en een eersteklas McIntosh-audiosysteem voor een auto.

Kies je aandrijfsysteem

Drie beschikbare 4×4-systemen (Quadra-Trac I, Quadra-Trac II en Quadra-Drive II), een beschikbare Quadra-Lift luchtvering en Selec-Terrain tractiemanagementsysteem, geven deze premium SUV legendarische capaciteiten.

Gewoon weer een V8

Standaard op Wagoneer, combineert de 5,7-liter V-8 de spierkracht van 392 pk en 404 lb.-ft. koppel in een soepele, brede vermogensband, verbeterd met brandstofbesparende technologieën zoals variabele nokkenastiming en cilinderuitschakeling. De 6,4-liter V-8-motor levert 471 pk en 455 lb.-ft. van koppel. Het is ontworpen om een brede koppelband te bieden om de optimale mix van kracht en comfort te leveren, ongeacht de belasting en het terrein.

Wagoneer, geworteld in het erfgoed van het Jeep-merk, zal een portfolio van voertuigen worden die de “Amerikaanse premium” definieert en een unieke klantervaring biedt.

    Blijf op de hoogte

    Vul onderstaande gegevens in en wij houden je op de hoogte.

    Hoe kunnen we je bereiken?

    Wat voor jou het fijnste is!

    Deel dit bericht, kies hier je platform!