Home/Nieuws/Jeep/Nu officieel de Jeep Wagoneer & Grand Wagoneer
Bericht: Nu officieel de Jeep Wagoneer & Grand Wagoneer
Bericht: Nu officieel de Jeep Wagoneer & Grand Wagoneer
Bericht: Nu officieel de Jeep Wagoneer & Grand Wagoneer
Bericht: Nu officieel de Jeep Wagoneer & Grand Wagoneer
Bericht: Nu officieel de Jeep Wagoneer & Grand Wagoneer
Bericht: Nu officieel de Jeep Wagoneer & Grand Wagoneer

Nu officieel de Jeep Wagoneer & Grand Wagoneer

De Wagoneer is terug en hoe! Het wordt de meest luxe en comfortabele Jeep die ooit gemaakt is. Een wedergeboorte van een premium Amerikaans icoon

Tijdloos

De 2022 Wagoneer- en Grand Wagoneer-modellen hebben een elegant ontwerp met een tijdloos silhouet met talloze zorgvuldig vervaardigde details die samenkomen om een onmiskenbare aanwezigheid te creëren. Het nieuwe exterieurdesign is zelfverzekerd, heeft een brede uitstraling en is voorzien van grote architectonisch getekende ramen voor beter zicht naar buiten.

Walnoothout

Terwijl de originele Grand Wagoneer beroemd was met een uitgebreid gebruik van hout aan de buitenkant, heeft de 2022 Grand Wagoneer echt handgemaakt satijn Amerikaans walnoothout in overvloed aan de binnenkant. Er werd gekozen voor gebeeldhouwd satijn Amerikaans walnotenhout vanwege zijn elegantie en duurzaamheid. Ooit voornamelijk te zien op jachten en in de meest extravagante landgoederen, is gebeeldhouwd satijn Amerikaans notenhout nu een premium materiaal. Dit is een van de vele voorbeelden van hoe het Wagoneer-ontwerpteam in staat was om op een moderne manier een nieuw hoofdstuk van het originele Grand Wagoneer-verhaal te creëren.

Uconnect 5

De technologisch meest geavanceerde Wagoneer en Grand Wagoneer ooit zijn voorzien van innovaties van de volgende generatie, waaronder het nieuwe geavanceerde Uconnect 5-systeem, digitale achteruitkijkspiegel, exclusieve achterbankbewakingscamera, head-updisplay, frameloze digitale cluster en een eersteklas McIntosh-audiosysteem voor een auto.

Kies je aandrijfsysteem

Drie beschikbare 4×4-systemen (Quadra-Trac I, Quadra-Trac II en Quadra-Drive II), een beschikbare Quadra-Lift luchtvering en Selec-Terrain tractiemanagementsysteem, geven deze premium SUV legendarische capaciteiten.

Gewoon weer een V8

Standaard op Wagoneer, combineert de 5,7-liter V-8 de spierkracht van 392 pk en 404 lb.-ft. koppel in een soepele, brede vermogensband, verbeterd met brandstofbesparende technologieën zoals variabele nokkenastiming en cilinderuitschakeling. De 6,4-liter V-8-motor levert 471 pk en 455 lb.-ft. van koppel. Het is ontworpen om een brede koppelband te bieden om de optimale mix van kracht en comfort te leveren, ongeacht de belasting en het terrein.

Wagoneer, geworteld in het erfgoed van het Jeep-merk, zal een portfolio van voertuigen worden die de “Amerikaanse premium” definieert en een unieke klantervaring biedt.

  Blijf op de hoogte

  Vul onderstaande gegevens in en wij houden je op de hoogte.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Deel dit bericht, kies hier je platform!

  12 maart 2021|

  Arnhem

  Nijmegen

  FAQ

  Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

  Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

  Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

  Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

  Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

  Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

  Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

  Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

  • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
  • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
  • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

  Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
  • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

  Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

  Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.