Nu te bestellen: Jeep Wrangler 4xe “First Edition”

Afgelopen september heeft de nieuwe Wrangler 4xe met Hybride technieken zich in Detroit voor het eerst laten zien. Nu zijn de pre-order boeken al geopend voor de Jeep Wrangler 4xe First Edition! Later dit jaar zal de nieuwe Wrangler te zien zijn in onze showroom.

Hybride

Na de Jeep Renegade en Compass 4xe is nu ook de Wrangler klaar voor emissievrije ritten. Ideaal voor het dagelijkse gebruik op de openbare weg maar ook voor de meest ruige terreinen dankzij de onmiddellijke beschikbaarheid van koppel.

First Edition

De exclusieve Jeep Wrangler 4xe First Edition zal enkel en alleen beschikbaar zijn via voorinschrijving op de website. Speciaal voor de mensen die als eerste willen rijden in deze unieke Jeep.

De allesomvattende “First Edition” zit boordevol uitgebreide technologische en rij-assistentiefuncties en wordt geleverd met de easyWallbox voor efficiënter thuisladen en een Mode 3-kabel voor openbaar opladen.

De Wrangler 4xe biedt een maximaal gecombineerd vermogen van 380 pk, dankzij de combinatie van twee elektromotorgeneratoren, een hoogspanningsaccu, een hightech 2,0-liter turbobenzinemotor gecombineerd met de beproefde achttraps automatische transmissie. Dit is de meest geavanceerde aandrijflijn die ooit op de Wrangler is gemonteerd en optimaliseert de efficiëntie van het verbruik en de CO2-uitstoot, en biedt de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden, met een actieradius tot 50 km. De elektrische aandrijflijn is ook perfect geïntegreerd in het 4×4-systeem, waardoor de offroad-prestaties van de Wrangler 4xe naar een hoger niveau worden getild.

De Wrangler 4xe “First Edition” zal verkrijgbaar zijn met een keuze uit drie exterieurs: Black, Granite Crystal en Bright White – de kleuren die het meest geliefd zijn bij Europese klanten. Het nieuwe model zal ook worden geleverd met nieuwe rijmodi: Hybrid, Full Electric, E-save, evenals specifieke functies voor elektrisch rijden en laadbeheer. De standaardkenmerken en specifieke stijlkenmerken van de First Edition zijn onder meer Granite Chrystal-accenten, 18-inch wielen, full-led-koplampen met hoge zichtbaarheid, hardcover voor het reservewiel, 8,4-inch Uconnect NAV-systeem met touchscreen, smartphone-integratie en ingebouwde connectiviteit (zoals het beheren van het opladen vanaf de smartphone), plus een 7-inch TFT voor informatie over het laadniveau en de actieradius van de batterij (elektrisch en hybride).

Standaard veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning Plus, Blind Spot Monitoring met Cross-Path Detection achter, camera aan de achterzijde, parkeersensoren voor en achter, Keyless Enter ‘N Go ™ en elektrische achteruitkijkspiegels.

Later dit jaar zal de compleet nieuwe Wrangler 4xe First Edition te zien zijn in onze showroom en zal leverbaar zijn vanaf €80.990,-

Helaas is de pre-order voor de nieuwe Jeep Wrangler 4xe reeds gesloten. Neem gerust contact op met onze specialisten om je droom Wrangler samen te stellen.

Deel dit bericht, kies hier je platform!