Maak gebruik van de subsidie regeling.

De Nederlandse overheid heeft aangekondigd dat ze de subsidie op elektrische auto’s zullen blijven voortzetten om het gebruik van deze milieuvriendelijke voertuigen verder te stimuleren. De nieuwe maatregelen zijn bedoeld om de aankoop van elektrische auto’s betaalbaarder te maken voor consumenten en bedrijven. Het gaat om 2.950 subsidie voor een nieuwe elektrische auto en voor een gebruikte elektrische auto is het subsidiebedrag €2.000.

De subsidie verdubbelaar

Voor een fiat 500E leveren wij de subsidie verdubbelaar! Dit betekent € 5900,- korting bij aankoop van een nieuwe Fiat 500E

Welke auto’s?

Op de Autolijst SEPP staan merken en modellen elektrische personenauto’s waarvan we weten dat ze mogelijk in aanmerking komen voor de subsidie. De lijst is samengesteld met informatie van importeurs en dealers. We controleren onder andere de geregistreerde catalogusprijs van uw auto via het kentekenregister van de RDW. Zo bepalen we of de auto voldoet aan de voorwaarden van de subsidieregeling.

Huidige stand budget

Voor 2023 is nog € 47,48 miljoen beschikbaar. Nog niet alle ingediende subsidieaanvragen zijn beoordeeld. Deze budget stand is het laatst bijgewerkt op dinsdag 11 april 2023.

Deel dit bericht, kies hier je platform!