Taxatie

Taxeren bij Kien

We kunnen ons voorstellen dat je, je huidige auto in wilt ruilen wanneer je een nieuwe auto aanschaft. Bij Kien ruilen we iedere auto in! Waarschijnlijk levert het meer op als je, je auto zelf verkoopt. Maar gemakkelijker dan dit wordt het niet!

Als wij je auto taxeren, nemen we daar even de tijd voor. Ervaring leert dat wij een hogere inruilwaarde kunnen bieden na het zien en rijden van de auto. Onze collega’s zullen nauwkeurig taxaties uitvoeren op basis van het kenteken of op merk, model en uitvoering.

Het systeem geeft een betrouwbare taxatie op basis van Autotelex-informatie waarmee wij de beste prijs van je auto kunnen bepalen.

Hoe werkt het?

Terwijl je bij ons (of wij komen naar de gewenste locatie) gaat proefrijden in de auto welke je interesse heeft gewekt, gaat een collega jouw auto opnemen in ons systeem. Hierbij gaat hij kijken naar merk, model, bouwjaar, opties en eventuele schades. Op basis van alle gegevens zal de collega de beste inruilwaarde afgeven.

Als je besluit de auto aan te schaffen, hoef je alleen nog maar je kentekenpapieren mee te nemen en wij zullen de inruilauto vrijwaren. Direct krijg je van ons een vrijwaring bewijs mee.

Vragen over taxeren? Neem gerust contact op met onze specialisten op 026 369 00 00.

Waarom Kien?