Fiat 500X

1.5 Hybrid Dolcevita Special Edition Cabrio
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch vouwdak
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 17.460 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-485-ZD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGxd341410
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1469 CC
Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Fiat 500 X altijd de controle. Deze auto uit 2023 heeft 17457 kilometer op de teller staan. Deze Fiat 500 X heeft in feite twee motoren: een voor benzine en een elektronische. Deze hybride oplossing biedt het beste van beide! Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) kunt u bedienen vanaf het stuur. Slimme ruitenwissers? De regensensor zorgt ervoor! Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook.

Zoals u mag verwachten van deze Fiat 500 X is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Fiat bovendien hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch vouwdak
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Garanties
Nap