Ontdek en ervaar de toekomst van luxe bij

Chrysler dealer Kien

Ontdek en ervaar de toekomst van luxe bij

Chrysler dealer Kien.

Ontdek en ervaar de toekomst van luxe bij Chrysler dealer Kien.

Voorraad

Proefrit

Onderhoud

Voorraad

Proefrit

Onderhoud

Chrysler Pacifica | Chrysler dealer Arnhem Kien

Niet zomaar een luxevoertuig, een Chrysler.

Kien is de Chrysler dealer van het oosten. Chrysler biedt ongelooflijke combinaties van innovatie en luxe, intuïtieve technologie en krachtige prestaties. Van de traditionele op benzine aangedreven Chrysler Pacifica met beschikbare vierwielaandrijving tot de geavanceerde Chrysler Pacifica Plug-in Hybrid. Chrysler levert mobiliteitsoplossingen die passen bij vrijwel elk gezin.

Ontdek de Pacifica!

Baanbrekende rijke geschiedenis.

Chrysler, opgericht in 1925 door Walter P. Chrysler, heeft een rijke geschiedenis in de Amerikaanse auto-industrie. Van de baanbrekende Airflow in 1934 tot de heropleving met de K-Car en minivan in de jaren ’80, heeft Chrysler zich voortdurend aangepast aan veranderende tijden. Iconische modellen zoals de Chrysler 300 en de moderne minivan, de Pacifica, markeren het hedendaagse tijdperk. Na fusies met Daimler en later Fiat, kwam in 2021 de samensmelting met de PSA Group, waarmee het ontstaan van Stellantis de nieuwste fase van Chrysler inluidde.

Bekijk onze voorraad!

Chrysler Pacifica | Chrysler dealer Arnhem Kien

Bekijk onze modellen

Technologisch geavanceerd

Genoeg ruimte voor je gezin

Krachtige prestaties

Voor iedere situatie de uitweg

Ontdek de Pacifica Plug-In Hybrid

0
Aantal KM volledig elektrisch.
0
Ongeveer aantal KM totaal aan driving range.

Veilig en geavanceerd

De Chrysler is uitgerust met meer dan 115 standaard- en beschikbare veiligheids- en beveiligingsfuncties zoals het systeem voor automatisch remmen bij voetgangersnoodgevallen (onthulling3), Full-Speed Forward Collision Warning Plus (onthulling3) en LaneSense® Lane Departure Warning (onthulling4), biedt de Chrysler Pacifica ultieme bescherming voor jou en je familie.

Ervaar het zelf!

Chrysler Pacifica technology | Chrysler dealer Arnhem Kien

Gedurfde exterieur styling

Met gedurfde exterieurstyling, voorzien van prachtige Platinum-chromen accenten op het Chrysler Pacifica Pinnacle-model en prachtige zwarte accenten op het beschikbare S Appearance Package, nodigt de Chrysler Pacifica je uit om in stijl op pad te gaan met de familie.

Ervaar het zelf!

Chrysler Pacifica Pinnacle| Chrysler dealer Arnhem KienChrysler Pacifica S package | Chrysler dealer Arnhem Kien

Luxe en veelzijdigheid in de hoogste versnelling

Het prachtige interieur van de Chrysler Pacifica Pinnacle is voorzien van gewatteerde karamelkleurige Nappa lederen bekleding op de stoelen, met leren kussens op de tweede rij en unieke satijnchroom stoelbedieningen, zodat jouw familie altijd reist in eersteklas comfort. De Chrysler Pacifica is de enige minibus in zijn klasse met het beschikbare Stow ’n Go® Seating and Storage System, inclusief opbergbakken in de vloer om items gemakkelijk op te bergen. En met maximaal 243 verschillende zitconfiguraties voor het benzine model Touring L en 81 voor de hybride, kun je grote of kleine ladingen meenemen.

Ervaar het zelf!

Voorraad

Een proefrit en/of offerte?

Een proefrit en/of offerte?

Een Chrysler ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Persoonlijke gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Wil je eerst proefrijden?

  Welke dag zou je willen rijden?

  Welke tijd komt je het beste uit?