Pagina: Fiat
Pagina: Fiat
Pagina: Fiat
Pagina: Fiat
Pagina: Fiat
Pagina: Fiat

Fiat

Wij zijn de officiële Fiat dealer van het oosten van het land.
Je kunt bij ons terecht voor de 500, de 500c, 500e, Panda en Tipo.

Nieuwe Fiat?
Werkplaats?
Video Impressie?

Fiat

Wij zijn de officiële Fiat dealer van het oosten van het land.
Je kunt bij ons terecht voor de 500, de 500c, 500e, Panda en Tipo.

Een nieuwe Fiat
Werkplaatsafspraak?
Video Impressie
Fiat 500

500

Fiat 500C

500C

Fiat 500E

500E

Fiat 500X

500X

Fiat Panda

Panda

Fiat Tipo

Tipo

Kien – Officieel Fiat dealer

Het was 11 juli 1899 toen de eerste Italiaanse autofabriek werd geopend: de ‘Fabbrica Italiana Automobili Torino’ (FIAT). De basis van een mooi verhaal. Met eigenzinnige modellen en nieuwe ideeën is Fiat in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam in de autobranche. Zo is een bijdrage geleverd aan het mobiel maken van niet alleen Italië, maar ook de rest van de wereld!

Fiat Mild Hybrid

De Fiat 500 en Fiat Panda maken hun debuut op weg naar de elektrificatie van het modelaanbod. Ze maken als eerste gebruik van FCA’s nieuw ontwikkelde Mild Hybrid-technologie, een combinatie van elektrische aandrijving en een benzinemotor.

Fiat 500E Cinerama

Fiat in de actie

Fiat 500 La Liberta

5 november 2020|

Tijdens deze onzekere tijden is het fijn als je wat meer zekerheid hebt! Als je een van de door ons geselecteerde Fiat 500 kiest, is het zeker dat je gaat genieten van een leuke auto tegen een leuke prijs.

Profiteer nu van maximaal €3.730,- voordeel of rijd een Fiat 500 voor €288,- per maand!

Bekijk alle Fiat’s in de actie

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen van onze merken, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief!

Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen, die wij regelmatig organiseren.

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen van onze merken, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen, die wij regelmatig organiseren.

  Onze nieuwsbrief wordt enkel verstuurd als er nieuws is. Je kunt je eenvoudig uitschrijven van onze nieuwsbrief.

  Arnhem

  Nijmegen

  FAQ

  Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

  Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

  Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

  Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

  Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

  Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

  Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

  Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

  • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
  • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
  • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

  Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
  • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

  Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

  Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.