Fiat Scudo

2.0 MultiJet 180 L3 DC
  • Bedrijfswagen
  • Airconditioning handbediend (025)
  • armsteun achter
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • lendesteunen (verstelbaar)
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-38-DGG
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Het pure karakter van een Italiaanse auto herken je altijd. Kijk maar naar deze Fiat Scudo. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit komt; hij heeft slechts 12 kilometer afgelegd. In deze auto vindt u een dieselmotor en een automatische transmissie. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. De schuifdeur bij het passagiersdeel is ook een voordeel: geen uitzwaaiende portieren en een royale instap. Ook LED-dagrijverlichting, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem horen tot de voorzieningen op deze auto.

De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Boem is ho? Niet bij deze Fiat Scudo. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. De elektronische systemen in deze Fiat helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Fiat uitgerust met: airconditioning, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
Airconditioning handbediend (025)
armsteun achter
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
lendesteunen (verstelbaar)
parkeersensor achter
xenon koplampen
zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Nap