Fiat Talento

1.6 MJ EcoJet L1H1 SX
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 53.069 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VVJ-57-B
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2018
KleurLicht wit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Hij is helemaal in balans, deze Fiat Talento. Hij biedt een geweldige combinatie van adembenemend design, sublieme handling en perfect rijgedrag. Zijn krachtige motor levert moeiteloos prestaties, hij is gebouwd om snel en comfortabel te kunnen reizen. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een openzwaaiend portier kan flink wat wind vangen, met gevaarlijke gevolgen. Dat zal niet gebeuren met de handige, ruime schuifdeur. In deze auto profiteert u onder andere ook van: verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! U bent in deze Fiat ook voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
lendesteunen (verstelbaar)
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem