Mercedes-Benz SLC

200 RedArt Edition
  • airco
  • airco (automatisch)
  • lederen bekleding
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 62.874 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
RX-612-K
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2017
KleurLicht grijs
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1991 CC
Omschrijving

Vakgarant Autoverzekering



* Voor occasions met de allrisk autoverzekering heeft u altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief een door de fabrikant of importeur of dealer/ garage verstrekte (Fabrieks- of Bovag)garantie van tenminste 6 maanden) voor auto's uit categorie A ( Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, toyota) tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km 

* voor auto's uit categorie B (Alle overige- voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen) tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km. 

* Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa


meer weten leze hier veder 
https://www.vakgarage.nl/diensten/vakgarant-autoverzekering


Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Mercedes-Benz SLC. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Niets geeft meer gevoel van luxe en comfort dan een lederen interieur. Ook dat is hier meegeleverd In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. De sportstoelen geven het interieur van deze SLC een super strakke en sportieve uitstraling. Met het elektrisch bedienbare dak kunt u moeiteloos genieten van elke zonnige dag. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, windscherm, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Het geluidssysteem is gemakkelijk en veilig te bedienen vanaf het stuur. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Ook sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Deze Mercedes-Benz SLC is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Ook helpen het autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, uw rit tot een veilige rit te maken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco
airco (automatisch)
lederen bekleding
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audioinstallatie met CD-speler