Fiat 500

0.9 TwinAir Turbo Sport
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem
  • panoramadak
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 75.095 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SX-341-Z
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurDonker groen
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders2
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud875 CC
Omschrijving

Vakgarant Autoverzekering



* Voor occasions met de allrisk autoverzekering heeft u altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief een door de fabrikant of importeur of dealer/ garage verstrekte (Fabrieks- of Bovag)garantie van tenminste 6 maanden) voor auto's uit categorie A ( Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, toyota) tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km 

* voor auto's uit categorie B (Alle overige- voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen) tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km. 

* Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa


meer weten leze hier veder 
https://www.vakgarage.nl/diensten/vakgarant-autoverzekering


Bij het ontwerpen van de Fiat 500 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

De geluidskwaliteit aan boord is 'next level' dankzij het high performance audiosysteem. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De uitrusting van deze auto is met parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem
panoramadak
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
audio installatie premium
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Garanties
Nap