Fiat 500

1.2 Star
  • Apple Carplay / Android Auto voorbereiding (8EW)
  • lichtmetalen velgen 15"
  • Nero Scorpione, Nero Vesuvio (5CE)
  • Panoramadak vast met zonnescherm (59E)
  • Uconnect navigatie met 7" touchscreen/Bluetooth®/Uconnect Live/DAB+ (UGE)
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 26.927 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-138-FF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurNero vesuvio
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1242 CC
Omschrijving

Vakgarant Autoverzekering



* Voor occasions met de allrisk autoverzekering heeft u altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief een door de fabrikant of importeur of dealer/ garage verstrekte (Fabrieks- of Bovag)garantie van tenminste 6 maanden) voor auto's uit categorie A ( Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, toyota) tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km 

* voor auto's uit categorie B (Alle overige- voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen) tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km. 

* Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa


meer weten leze hier veder 
https://www.vakgarage.nl/diensten/vakgarant-autoverzekering


Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Fiat 500. Het is een auto uit 2020. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Deze Fiat is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het audiosysteem met DAB-ontvangst te bedienen. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. U bent in deze Fiat ook voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Het rijden met deze Fiat wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
Apple Carplay / Android Auto voorbereiding (8EW)
lichtmetalen velgen 15"
Nero Scorpione, Nero Vesuvio (5CE)
Panoramadak vast met zonnescherm (59E)
Uconnect navigatie met 7" touchscreen/Bluetooth®/Uconnect Live/DAB+ (UGE)
Achterbank in gelijke delen neerklapbaar (195)
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Automatische airconditioning - 2 zones (140)
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap