Fiat 500C

1.0 Hybrid Sport
  • Apple Carplay / Android Auto voorbereiding (8EW)
  • Automatische airconditioning - 2 zones (140)
  • Grigio Opaco (802)
  • lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 23.369 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
N-148-FV
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2021
KleurGrigio opaco
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Vakgarant Autoverzekering



* Voor occasions met de allrisk autoverzekering heeft u altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief een door de fabrikant of importeur of dealer/ garage verstrekte (Fabrieks- of Bovag)garantie van tenminste 6 maanden) voor auto's uit categorie A ( Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, toyota) tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km 

* voor auto's uit categorie B (Alle overige- voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen) tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km. 

* Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa


meer weten leze hier veder 
https://www.vakgarage.nl/diensten/vakgarant-autoverzekering



Hij verloochent zijn Italiaanse roots niet, deze Fiat 500 C is een genot om te rijden en bovendien een elegante verschijning. Op de teller van deze auto staat slechts 23369 kilometer. We weten het: benzinerijden is een dure grap. Elektrisch heeft de toekomst. Met de hybride motor van deze Fiat 500 C heeft u de keuze: elektrisch als het kan, benzine als het moet. Snel genieten van de buitenlucht is gemakkelijker dan ooit met dank aan het elektrisch bedienbare cabriodak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem horen tot de voorzieningen op deze auto.

Rijfuncties worden glashelder en overzichtelijk weergegeven via het digitale dashboard. Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Achter het stuur van deze Fiat bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. En deze auto heeft ook cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer als standaard uitrusting.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
Apple Carplay / Android Auto voorbereiding (8EW)
Automatische airconditioning - 2 zones (140)
Grigio Opaco (802)
lichtmetalen velgen 16"
7" TFT Instrumentenpaneel in kleur (4GF)
Achterbank in gelijke delen neerklapbaar (195)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar (450)
Garanties
Nap