Fiat 500C

1.0 Hybrid RED
  • airco
  • metaalkleur
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 6.066 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-409-ZD
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2023
KleurLichtmetalen velgen 16 inch diamantata (donker zwart)
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Het is de combinatie van rijplezier en elegantie die Italiaanse auto′s zo onweerstaanbaar maakt. Zijn compacte motor geeft deze Fiat uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Dankzij de elektrische bediening volstaat een druk op de knop als u open of dicht wilt rijden. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Fiat is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! De Fiat is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale portiervergrendeling.

Het rijden met deze Fiat wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco
metaalkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
Garanties
Nap