Jeep Renegade

1.0T Limited
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 44.893 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XL-897-K
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Jeep Renegade van het bouwjaar 2019 heeft 44893 kilometer op de teller staan. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Volop licht en ruimtelijk gevoel geeft het elektrische bediende glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Er is geen bestemming die het aanwezige full map navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Terwijl u stuurt, kunt u het audiosysteem bedienen met de knoppen onder uw vingertoppen. Met DAB ontvangst, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Jeep helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Jeep Renegade is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze Jeep hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Jeep, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap