Mazda CX-5

2.0 SkyActiv-G 165 GT
  • electronic climate controle
  • lederen interieur
  • lichtmetalen velgen 17"
  • Metallic lak (MET)
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 84.157 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
PG-388-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurSoul red crystal m (donker rood)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Mazda CX-5 heeft 84157 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2017. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Van binnen is deze Mazda CX-5 mooi uitgevoerd met een classy lederen interieur. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

De geluidskwaliteit aan boord is 'next level' dankzij het high performance audiosysteem. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. De elektronische systemen in deze Mazda helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! U bent in deze Mazda ook voorzien van dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, DAB ontvangst, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale portiervergrendeling.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda CX-5 samen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Mazda CX-5. Bel of mail ons nu voor een afspraak.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
electronic climate controle
lederen interieur
lichtmetalen velgen 17"
Metallic lak (MET)
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
Garanties
Nap