Land Rover Defender

2.0 D240 110 S
  • Bedrijfswagen
  • cruise control
  • cruise control adaptief
  • electronic climate controle
  • lederen/stof bekleding
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 19"
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 74.524 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VNH-15-F
CarrosserieTerreinwagen
Bouwjaar2020
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1999 CC
Omschrijving

Hij is stijlvol en comfortabel, deze Land Rover Defender, en hij is ontworpen om u veilig en comfortabel te laten rijden onder alle omstandigheden. De aandrijving van deze Land Rover wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een automatische transmissie. De luchtvering zorgt dat de zijwindgevoeligheid wordt geminimaliseerd; dat betekent meer veiligheid en rijcomfort. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, adaptief dempingsysteem, trailer assistent en aluminium dakrailing.

Duik in de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en veilige rit, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. De functie van deze 360 graden camera is vooral nuttig in smalle straatjes waar het zicht beperkt is. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, draadloos opladen, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Om deze Land Rover echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
cruise control
cruise control adaptief
electronic climate controle
lederen/stof bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
aanhanger assistent
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent