Volkswagen Transporter

2.0 TDI L2H1 DC 4Motion Multivan
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • armsteun voor
  • cruise control adaptief
  • lederen bekleding
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 83.691 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-572-XH
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2019
KleurReflex silver metallic (licht grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1968 CC
Omschrijving

Het interieur van deze Volkswagen Transporter Multivan beschermt u als een veilige cocon. Het onderstel is ontworpen om de scherpste bochten en de slechtste wegen aan te kunnen en de motor reageert alert op ieder commando. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Transporter Multivan. Hij heeft een dieselmotor en een automatische transmissie. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Een prettige maar ook veilige extra is de schuifdeur voor passagiers. Ruim instappen, geen openslaande portieren die voor ongelukken zorgen… Een riante optie! In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Met de standkachel stelt u vooraf in wanneer de auto opgewarmd voor u klaar moet staan. U hoeft nooit meer te krabben en de koude start behoort tot het verleden. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Ook multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning.

Een proefrit maken met deze Volkswagen Transporter Multivan? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco
armsteun voor
cruise control adaptief
lederen bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 17"
luxe interieur afwerking
parkeersensor voor en achter
voorstoelen verwarmd
zijschuifdeur rechts
achterklep
alarm klasse 1(startblokkering)