Abarth 595

1.4 T-Jet Scorpionero
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 24.989 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-416-DF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurNero Scorpione (donker zwart)
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1368 CC
Omschrijving

Het is een nette en comfortabele auto, deze Abarth 500, hij heeft 24989 kilometer gelopen. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Voorzien van een lederen interieur: stijl en kwaliteit voor u en uw passagiers! U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. Bij de uitrusting van deze Abarth horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, sportuitlaat, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Abarth, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Garanties
Nap