Home/Lease/Lease documenten
Kien Corporate

Lease documenten

Downloads

Via deze pagina bieden wij meerdere lease documenten ter download aan. Alle documenten kennen het PDF formaat.

Daarnaast vindt je onderstaand antwoorden op meerdere veelvoorkomende vragen. Mocht jouw vraag niet beantwoord worden, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Kien Automotive
026 – 369 00 00
info@kien.nl

FAQ

We registreren het kenteken op naam van de berijder, de bekeuring worden dan zonder tussenkomst van Kien Lease door het CJIB naar het huisadres van de berijder gestuurd.

Onze basistarieven zijn gebaseerd op 60 maanden met 10000 kilometer per jaar en zijn inclusief de volgende componenten: Rente en afschrijving, rente, houderschapsbelasting, reparaties, onderhoud, banden, WA-Casco verzekering, 24-uurs pechdienst en BTW. Vervangend vervoer bij schade.

Is de schade nog rijdbaar neem dan contact op met Kien lease voor het maken van een afspraak bij de schadehersteller. Vul bij iedere schade een schadeformulier in. Bij een niet rijdbare schade belt u met onze hulpdienst op 0031555796699. Een uitgebreide beschrijving vindt u in de berijders instructie in uw auto.

Bel direct de Kien Lease hulpdienst op 00800 – 342 800 00. Dit nummer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulpverlening in binnen- en buitenland.

Private Lease is hetzelfde als huren. Een auto rijden voor een vast bedrag per maand, hierin zitten de kosten van afschrijving, rente, verzekering, wegenbelasting, onderhoud, banden, internationale pechhulp en BTW.

Een SVI dekking is een Schade Verzekering Inzittende. De SVI is een veel completere verzekering voor inzittenden en berijder dan een POI. De SVI keert de schade van inzittenden uit op basis van de werkelijk geleden schade, bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, medische kosten, blijvende invaliditeit en overlijden.

Het contract wordt dan automatisch beëindigd. Er vindt nog wel een verrekening van kilometers plaats en indien van toepassing een eigen risico.

Schades bij inname worden volgens het innameprotocol beoordeeld en afgerekend. U vindt ons innameprotocol op onze site.

Na bestelling maar voor de aflevering ontvangt u van ons een factuur voor de borg, dit bedrag moet 5 dagen voor aflevering bij ons op de rekening staan.

Aan het einde van de huurperiode levert u uw auto weer bij ons in, we nemen ruim op tijd contact met u op om hier een afspraak voor te maken. U levert de auto in op de vestiging waar u de auto opgehaald heeft.

Met uw toestemming mag iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs in uw auto rijden.

Nee u betaalt bij ons geen borg, alleen afhankelijk van de uitslag van de kredietcheck kan een borg gevraagd worden.

Nee u gaat vanuit privé deze overeenkomst aan. Bijtelling is alleen van toepassing indien uw werkgever het contract aangaat en u de auto ter beschikking stelt.

Nee bij Private Lease is geen slottermijn van toepassing.

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan €250,00 en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. De kans is dus groot dat u al geregistreerd staat, bijvoorbeeld vanwege een hypotheek of mobiele telefoon. Ondanks dat Private Lease geen krediet is, zal ook een Private Lease product worden geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. Zo ook wanneer u een overeenkomst afsluit bij Kien Lease BV. Uw overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel. Registratie zal plaatsvinden onder de code OA (operationele autolease). Vanuit stichting Keurmerk Private Lease is de hoogte van de registratie vastgesteld op 65% van de som van de leasetermijnen. Voorbeeld berekening: Stel, uw maandtermijn bedraagt €200,00 per maand gedurende 36 maanden. Het bedrag wat bij BKR geregistreerd wordt bedraagt in dit geval: 65% van €200,00 = € 130,00 €130,00 x 36 maanden = € 4.680,- Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.