Aiways U5

63kWh Premium
  • airco (automatisch)
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 17.440 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-379-DR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurElectric Blue
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a28-06-2022
Gewicht1745 Kg
Omschrijving

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! Het interieur is luxe uitgevoerd met leren bekleding. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Qua licht en ruimtelijk gevoel zit het helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U bedient het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Telefoonaccu in het rood? Laad ‘m simpel op met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Richt al uw concentratie maar op de weg, want de rest wordt automatisch geregeld door de automatisch inschakelbare verlichting, regensensor, adaptive cruise control en parkeersensoren achter. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. Ook verstelbaar stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Loopt het verkeer onderweg vast, schakel dan de file assistent in en laat het systeem zorgen voor de juiste afstand bij stilstaan en rijden. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Ook een elektrische auto bewijst zichzelf het beste met een proefrit. Neem contact op en we maken meteen een afspraak!

Trekhaak is beschikbaar tegen meerprijs 


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
elektrisch glazen panorama-dak
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
achteruitrij assistent
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem