Alfa Romeo Spider

3.2 JTS Q4 Exclusive
  • airco (automatisch)
  • audio-navigatie full map
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2007
Kilometerstand 96.713 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-770-BX
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2007
KleurLicht grijs
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud3195 CC
Omschrijving

Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Alfa Romeo Spider de auto die u zoekt. Een zescilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak zorgen samen voor een snelle en comfortabele rijervaring. Het lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Het blijft een indrukwekkend schouwspel als de elektrisch bedienbare kap opent en sluit. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Audiovolume aanpassen of wisselen van radiozender: dat gaat makkelijk en veilig met de audiobediening op het stuur. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Het luxeniveau in deze Alfa Romeo is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Ook cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook horen tot de voorzieningen op deze auto.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
audio-navigatie full map
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 17"
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
APK
audioinstallatie met CD-speler
bestuurdersairbag
bi-xenon koplampen
boordcomputer