Fiat 500

1.0 Hybrid Lounge
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 15"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 51.539 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-267-XH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurNero Vesuvio
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

De vooruitstrevende hybride aandrijflijn van deze auto geeft vandaag al antwoord op de belangrijke vragen van morgen. Deze Fiat 500 is van het bouwjaar 2020, hij heeft 51539 kilometer gelopen. Dit is een van de betere hybride auto's. Ideaal rijden door de combi van elektromotor en verbrandingsmotor! Bij de uitrusting van deze Fiat horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat 500 samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 15"
metaalkleur
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
Nap