Fiat 500

1.0 Hybrid Sport
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • panoramadak
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 97.382 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
N-928-PH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurAzzurro italia (licht blauw)
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Deze jongvolwassen Fiat 500 met de nieuwste technologie aan boord is net lekker voor u ingereden. Zuiniger, schoner en stiller: dat zijn de voordelen van de hybride motor in deze Fiat 500. De slimme combi van brandstof- en elektromotor is goed voor het milieu én de portemonnee! Licht en lucht komen onbelemmerd binnen als het elektrisch bediende glazen panoramadak met één druk op de knop wordt geopend. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Rijfuncties worden glashelder en overzichtelijk weergegeven via het digitale dashboard. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Het luxeniveau in deze Fiat is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! De uitrusting van deze auto is met DAB ontvangst, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch glazen panorama-dak
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
panoramadak
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap