Fiat 500

1.0 Hybrid Lounge
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 15"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 37.166 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-269-XH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurBordeaux Opera
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Vakgarant Autoverzekering



* Voor occasions met de allrisk autoverzekering heeft u altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief een door de fabrikant of importeur of dealer/ garage verstrekte (Fabrieks- of Bovag)garantie van tenminste 6 maanden) voor auto's uit categorie A ( Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, toyota) tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km 

* voor auto's uit categorie B (Alle overige- voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen) tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km. 

* Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa


meer weten leze hier veder 
https://www.vakgarage.nl/diensten/vakgarant-autoverzekering


Met een auto als deze Fiat 500 komt u absoluut goed voor de dag. Hybride auto's zoals deze staan er om bekend dat ze zuinig zijn met brandstof. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Het audiosysteem bedient u blind met behulp van de audiobesturing op het stuur. Veilig en praktisch! De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Aan boord van deze Fiat houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Fiat 500 Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is.

Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 15"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap