Fiat 500X

1.4 Turbo MultiAir PopStar
  • airco
  • lichtmetalen velgen 17"
  • Metallic lak (210)
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 122.898 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GK-872-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2015
KleurDonker grijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1368 CC
Omschrijving

Vakgarant Autoverzekering



* Voor occasions met de allrisk autoverzekering heeft u altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief een door de fabrikant of importeur of dealer/ garage verstrekte (Fabrieks- of Bovag)garantie van tenminste 6 maanden) voor auto's uit categorie A ( Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, toyota) tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km 

* voor auto's uit categorie B (Alle overige- voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen) tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km. 

* Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa


meer weten leze hier veder 
https://www.vakgarage.nl/diensten/vakgarant-autoverzekering


Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Fiat 500 X. Deze auto uit het bouwjaar 2015 heeft 122898 kilometer gelopen. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bediende ramen.

Het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Fiat 500 X prima parkeersensoren die u een handje helpen. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Ook lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat 500 X samen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco
lichtmetalen velgen 17"
Metallic lak (210)
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Garanties
Nap