Jeep Renegade

1.4 MultiAir Longitude
  • airco
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 97.338 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GZ-612-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2015
KleurLicht grijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1368 CC
Omschrijving

Vakgarant Autoverzekering



* Voor occasions met de allrisk autoverzekering heeft u altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief een door de fabrikant of importeur of dealer/ garage verstrekte (Fabrieks- of Bovag)garantie van tenminste 6 maanden) voor auto's uit categorie A ( Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, toyota) tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km 

* voor auto's uit categorie B (Alle overige- voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen) tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km. 

* Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa


meer weten leze hier veder 
https://www.vakgarage.nl/diensten/vakgarant-autoverzekering


Bij de bouw van de Jeep Renegade wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Het interieur glanst in daglicht door het elektrisch bedienbare panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen en start-stopsysteem.

U bedient het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. En deze auto heeft ook lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

In de Jeep Renegade heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Heuvelop, heuvelaf. En opeens moet u stilstaan. Geen probleem, de hill hold control houdt deze Jeep Renegade perfect op z'n plaats tot u weer verder rijdt.

Even bellen voor een afspraak en deze Jeep staat voor u klaar!


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco
elektrisch glazen panorama-dak
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
Nap