Opel Crossland X

1.2 Turbo Innovation
  • 16" Lichtmetalen velgen, 4-dubbelspaaks in Silver (CWAC)
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 43.977 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
PK-566-L
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Vakgarant Autoverzekering



* Voor occasions met de allrisk autoverzekering heeft u altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief een door de fabrikant of importeur of dealer/ garage verstrekte (Fabrieks- of Bovag)garantie van tenminste 6 maanden) voor auto's uit categorie A ( Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, toyota) tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km 

* voor auto's uit categorie B (Alle overige- voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen) tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km. 

* Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa


meer weten leze hier veder 
https://www.vakgarage.nl/diensten/vakgarant-autoverzekering


Het uitzonderlijke comfort en stijlvolle uiterlijk van de Opel Crossland X straalt in elk aspect haar superioriteit uit. Dit is typerend voor deze hoogwaardige Duitse auto. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Verder is de Opel uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Niet meer op de tast een andere zender zoeken of het volume aanpassen. En al helemaal niet met uw ogen van de weg af raken. De audiobediening op het stuur zorgt dat u alles van onder uw vingers regelt. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Ook parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze Opel Crossland X is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Heeft u interesse in deze mooie Opel? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
16" Lichtmetalen velgen, 4-dubbelspaaks in Silver (CWAC)
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap