MINI Countryman

Mini 1.6 John Cooper Works ALL4 Chili
  • airco (automatisch)
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • luxe lederen bekleding
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 55.167 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KP-272-F
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Vakgarant Autoverzekering



* Voor occasions met de allrisk autoverzekering heeft u altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief een door de fabrikant of importeur of dealer/ garage verstrekte (Fabrieks- of Bovag)garantie van tenminste 6 maanden) voor auto's uit categorie A ( Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, toyota) tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km 

* voor auto's uit categorie B (Alle overige- voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen) tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km. 

* Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa


meer weten leze hier veder 
https://www.vakgarage.nl/diensten/vakgarant-autoverzekering


De vormgeving van deze Mini Mini Countryman is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Voorzien van een lederen interieur: stijl en kwaliteit voor u en uw passagiers! Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, halflederen bekleding, aluminium dakrailing, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mini met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, lederen sportstuur, keyless entry, buitentemperatuurmeter en automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zoals u mag verwachten van deze Mini Mini Countryman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Mini in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
elektrisch glazen panorama-dak
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 18"
luxe lederen bekleding
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
alarm klasse 3
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Nap