Peugeot Partner

1.5 BlueHDi 100 S&S L1
  • Bedrijfswagen
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • Handmatige airconditioning (RE01)
  • Parkeersensoren achter (UB01)
  • passagiersstoel
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 5 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VSF-47-S
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2022
KleurNoir perla nera
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

In vorm en stijl zijn Franse auto′s onovertroffen, bovendien bieden ze uitstekende rijkwaliteiten. Deze diesel heeft een handgeschakelde zesversnellingsbak. De schuifdeur achter is fijn voor in- en uitstappen en de grotere ramen bieden veel meer uitzicht. Ook is de auto voorzien van: elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Alle audiofuncties zitten onder uw vingertoppen door de audiobediening op het stuur. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

De Peugeot Partner is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Peugeot Partner.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
Handmatige airconditioning (RE01)
Parkeersensoren achter (UB01)
passagiersstoel
zijschuifdeur rechts
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap