Peugeot Partner

1.5 BlueHDi 100 S&S L1
  • Bedrijfswagen
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • Handmatige airconditioning (RE01)
  • Parkeersensoren achter (UB01)
  • passagiersstoel
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 1 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VSK-36-V
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2022
KleurNoir perla nera (donker zwart)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

Innovatie en design hebben bij Peugeot altijd een streepje voor. Motion & Emotion! Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Aan alles is gedacht als het gaat om de combinatie gemak en veiligheid. Bijvoorbeeld het in- en uitstappen via de schuifdeur met z′n ruime opening. Ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. U vindt in deze auto ook airconditioning. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Natuurlijk is deze Peugeot Partner voorzien van cruise control. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Als bestuurder van deze Peugeot bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
Handmatige airconditioning (RE01)
Parkeersensoren achter (UB01)
passagiersstoel
zijschuifdeur rechts
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap