Volkswagen Golf Sportsvan

1.0 TSI Comfortline
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 176.649 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-918-VL
CarrosserieMPV
Bouwjaar2018
KleurPure white
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Vakgarant Autoverzekering



* Voor occasions met de allrisk autoverzekering heeft u altijd minimaal 2 jaar verlengde garantie (inclusief een door de fabrikant of importeur of dealer/ garage verstrekte (Fabrieks- of Bovag)garantie van tenminste 6 maanden) voor auto's uit categorie A ( Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, toyota) tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km 

* voor auto's uit categorie B (Alle overige- voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen) tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km. 

* Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa


meer weten leze hier veder 
https://www.vakgarage.nl/diensten/vakgarant-autoverzekering


U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Volkswagen Golf Sportsvan. Het is een auto van het bouwjaar 2018, hij heeft 176649 kilometer op de teller staan. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf Sportsvan. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De comfortstoelen geven precies de juiste ondersteuning voor rug en schouders. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem (met DAB-radio!) en het full map navigatiesysteem. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Deze Volkswagen is voorzien van regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Golf Sportsvan is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
alarm klasse 3
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling